B-Tränarföreningen

Som ny eller gammal medlem undrar du kanske varför du ska vara med i vår förening. Det är ju enklast att säga, tillsammans är vi starka, men det är faktiskt så det är.


Vår förening lyder under vår riksorganistation, BTR. Det är de som driver våra frågor vidare. Det är representanter från olika banor från norr till söder som representeras i styrelsen. När vi får in frågor från medlemmar vi inte kan lösa lokalt tar vi dem vidare och på så vis är man med och påverkar framtiden. BTR anordnar konferenser där alla underföreningar bjuds in och man pratar om vad medlemmarna vill. Vilka frågor är viktiga för oss B-tränare. Dessa frågor följer sen med när BTR sitter med i BAS och har möte med ST.

Fördelar förutom påverkan är att vi kan ofta förhandla ganska bra när vi är många. Visste du att om du har företag kan du skaffa konto på granngården och få 12% på nästan hela deras sortiment? Detta är nytt för oss och detta visar att företagen vill stötta oss i vår verksamhet. Ta del av erbjudandet via btr.nu.

En annan bra och viktig nyhet är beslutet som togs angående vår medhjälparförsäkring. Det som gäller nu är att dina medhjälpare är försäkrade, alla dina medhjälpare. Den ingår i ditt medlemskap för 200 kr.

Mer info finns att tillgå på www.halmstadbtr.se

Har du frågor? Tveka inte att ta kontakt med oss i styrelsen! Vi finns där för er skull!

Ordförande

Göran Widberg
Tiarp Fåglalyckan 292
305 91  HALMSTAD

070-590 67 30
goran.b.wiberg@gmail.com

 


info@halmstad.travsport.se