Travgalan 2021

Travgalan fredagen den 19e mars kl. 18.30 kommer att sändas live på vår Facebook-sida. Liksom tidigare hyllar vi de framgångar våra aktiva haft under 2020, men galan kommer även innehålla mycket mer. Kvällens konferencierer är Jan-Olof Molin, Lennart Forsgren och Matteus Lillieborg.


Alla är välkomna att närvara på Travgalan 2021, fredagen den 19 mars klockan 18.30,  som vi kommer att sända live på får Facebook-sida. Vi vill göra det så nära en normal gala som det går. Vi har därför genom HalmstadTravets krögare tagit fram en färdig meny som förbokas och hämtas på Stallfiket innan galan börjar. Maten är i stort färdigpreparerad men kräver en viss handpåläggning.

Galan kommer att sändas hemifrån Jan-Olof Molin som tillsammans med Lennart Forsgren och Matteus Lillieborg kommer att lotsa oss genom förra årets höjdpunkter. Prisutdelningar, intervjuer, matlagning och frågesport kommer ni bland annat att bjudas på.

KLICKA HÄR FÖR SAMTLIGA KATEGORIER OCH NOMINERINGAR

Kvällens meny kostar 350 kronor och bokning (som är bindande) görs till Jeanette senast måndagen den 15 mars klockan 16.00. 

Maten hämtas och betalas på Stallfiket mellan klockan 15.00-17.00 fredagen den 19 mars. De aktiva som jobbar under tävlingarna och är inne på stallbacken kan hämta sina förbeställda menyer från klockan 13.00.

FÖRRÄTT

Halstrade pilgrimsmusslor med blomkålspuré, prosciuttochips, smörstekta brödsmulor och gräslöksolja.

VARMRÄTT

Oxfilé med rödvinssås, tryffelmajjo, balsamicopicklad pärllök, haricots verts och potatiskaka.

DESSERT

Stjärnanis pannacotta med lakritstuilles samt färska hallon.

Vegetariskt alternativ finns.

Hjärtligt välkomna till årets digitala Travgala!


info@halmstad.travsport.se