Segrar i helgen

Vid fredagens tävlingar blev det seger på Åmål för Ottens Juvel, på Kalmartravet blev det vinst för Lucky di Quattro, och i söndags på Tingsryd blev det triumf för Primadonna Tile.


Det började med seger på Åmål för Håkan K Perssons treårige Ottens Juvel (e. The Bank) som tillsammans med Stefan Persson tog karriärens första seger i fjärde starten. Från springspår nåddes ledningen tidigt och sedan hade Ottens Juvel ett säkert grepp om loppet och vann på nya rekordet 1.18,2/2140 meter och förstapriset 40.000 kronor.

Vid tävlingarna på Kalmartravet blev det seger för Johan Untersteiners fyraårige Lucky di Quattro (e. Southwind Frank) tillsammans med Ales Pavsic som tog första segern i tolfte starten på nya rekordet 1.15,7/2140 meter autostart och förstapriset 10.000 kronor. Ekipaget inledde bra och hamnade bakom ledaren innan man gled ut i andraspår varvet kvar. Sedan tog ekipaget över ledningen i slutsvängen och vann med säker marginal.

Vid tävlingarna på Tingsryd under söndagen blev det seger för Johan Untersteiners femåriga Primadonna Tile (e. Muscle Hill) tillsammans med Stefan Persson.på nya rekordet 1.12,9/1609 meter autostart. Ledningen togs tidigt men släppte sedan ifrån sig densamma och följde med i ledarens rygg. Luckan kom in på upploppet och Primadonne Tile kunde spurta till karriärens femte seger i nionde starten och belönades med 35.000 kronor.

Vid tävlingarna på Kalmar blev det även en körsvensseger för Klas Olsson tillsammans med Silpinge Speeder, på Åmål segrade Victor Rosleff med Fluttershy A.F. och Stefan Persson med X.Tour.

Stort grattis!

Publicerad måndag 23 maj 2022. info@halmstad.travsport.se