Segrar både på Solvalla och Jägersro

Vid onsdagens tävlingar blev det seger för Pure Atlas på Solvalla och på Jägersro blev det vinster för Notos och Dea Grif.


Det började med seger på Solvalla för Jerry Riordans treårige Pure Atlas (e. Father Patrick) som tog fjärde segern i sjätte starten när han vann ett uttagningslopp i Breeders Course. Pure Atlas inledde snabbt bakom startbilen och tog tidigt hand om ledningen och hade sedan ett säkert grepp hela vägen och gled undan till seger på nya rekordet 1.13,6/2140 meter autostart och förstapriset 100.000 kronor.

På Jägersro inleddes det med seger för Dan Widegrens treårige Notos (e. Father Patrick) som tillsammans med Gustav Johansson tog andra segern i tredje starten. Ekipaget hamnade i rygg på ledaren och fick luckan in på upploppet när ledaren galopperade och kunde sedan avgöra säkert på 1.16,0/2140 meter och förstapriset 30.000 kronor.

Sedan blev det också seger för Jerry Riordans treåriga Dea Grif (e. Varenne) som tog karriärens första seger i femte starten tillsammans med Gustav Johansson i ett uttagningslopp till Breeders Course. Ekipaget inledde snabbt och tog hand om ledningen och fick sedan bestämma farten och gled sedan undan säkert i snabb avslutning på nya rekordet 1.13,9/2140 meter autostart och belönades med 100.000 kronor.

Dessutom tog Sofie Ericsson årets första körsvensseger tillsammans med Debutante.

Stort grattis!

Publicerad torsdag 12 maj 2022. info@halmstad.travsport.se