Segrar på Jägersro och Axevalla

Vid tisdagens tävlingar på Jägersro blev det seger för Customer As och Candlewick, och på Axevalla segrade Livi Pasadena H.M.


På Jägersro började det med seger för Johan Untersteiners fyraårige Customer As (e. Yankee Glide) som tog andra segern i karriären och är därmed alltjämt obesegrad. Ekipaget hamnade som tvåa i andraspår och kunde vänta med attacken till 300 kvar och kopplade sedan ett säkert grepp en bit in på upploppet och segrade på 1.16,0/2140 meter och belönades med 30.000 kronor.

Därefter blev det seger för Jerry Riordans fyraåriga Candlewick (e. Raja Mirchi) som tillsammans med Peter Ingves tog karriärens fjärde seger i artonde starten. Från innerspår bakom startbilen inledde Candlewick snabbt och kunde försvara ledningen i snabb öppning. Över upploppet stack Candlewick undan och segrade klart på nya rekordet 1.12,1/1640 meter autostart och belönades med 30.000 kronor.

På Axevalla blev det seger för Johan Untersteiners femåriga Livi Pasadena H.M. (e. Broadway Hall) tillsammans med Henriette Larsen. Ekipaget inledde bra och tog hand om ledningen i snabb öppning. Sedan hade man ett säkert grepp och Livi Pasadena H.M. stack sedan undan i sista sväng och segrade klart på 1.13,7/1640 meter autostart och tjänade 25.000 kronor.

Dessutom blev det en körsvensseger för Stefan Persson tillsammans med Quling Futura.

Stort grattis!

Publicerad onsdag 22 juni 2022. info@halmstad.travsport.se