Två segrar på Jägersro

Vid tisdagens tävlingar på Jägersro blev det vinster för Jestin Love och Ready To Go.


Det började med seger för Hans-Olof Söderholms femårige Jestin Love (e. Super Photo Kosmos) som tillsammans med Henriette Larsen tog karriärens första seger i femtonde starten. Från start inledde Jestin Love snabbt och tog hand om ledningen i ett tidigt skede och fortsatte sedan i ett högt tempo i täten. Jestin Love hade sedan en klar ledning in på upploppet och vann med god marginal på nya rekordet 1.13,7/1640 meter autostart och förstapriset 35.000 kronor.

Sedan avslutade tävlingarna med seger för Pernilla Larssons femårige Ready To Go (e. Readly Express) som tillsammans med Peter Arnqvist tog karriärens tredje seger i femtonde starten. Från tredje ytter kunde ekipaget följa med bra i ryggar på slutvarvet och attackerade in på upploppet och avgjorde kort före mål på 1.15,3/2140 meter autostart och belönades med 30.000 kronor.

I övrigt segrade Tova Bengtsson i montéloppet tillsammans med Dolly Dream, Håkan B Johansson vann med Far From Over och på Axevalla segrade Jonna Jakobsson i montéloppet med Scarlet Lin.

Stort grattis!

Publicerad torsdag 10 februari 2022. info@halmstad.travsport.se