Tre segrar på Axevalla

Vid lördagens tävlingar på Axevalla blev det vinster för Dats So Crazy, Lucifer Sam och Darlington Fame.


Det började med seger för Göran Wibergs sjuårige Dats So Crazy (e. Dream Vacation) som tog fjärde raka segern tillsammans med Gustav Johansson. Från innerspår försvarades ledningen och sedan hade ekipaget ett säkert grepp om loppet. Över upploppet gled man undan klart och Dats So Crazy segrade på 1.16,7/2140 meter och belönades med 40.000 kronor.

Därefter blev det seger för Johan Untersteiners femårige Lucifer Sam (e. Habitat) som tillsammans med Stefan Persson tog karriärens sjätte seger i 30:e starten. Ekipaget hade ett svårt utgångsläge med spår åtta bakom startbilen, men lyckades lösa uppgiften och segrade till slut på 1.15,0/2140 meter autostart och förstapriset 30.000 kronor.

Sedan blev det seger för Per-Emil Henrikssons fyraåriga Darlington Fame (e. Canepa Hanover) som tillsammans med Markus Niklasson segrade i Klass II-försöket. Från bakspår bakom startbilen hamnade ekipaget en bra bit ner i kön och det blev till slut sjätte ytter. Full attack sattes in på upploppet och Darlington Fame lyckades hinna fram på mållinjen och tog därmed femte segern i 15:e starten på nya rekordet 1.14,9/2140 meter autostart och förstapriset 110.000 kronor.

Dessutom blev det ytterligare en körsvensseger för Gustav Johansson som vann ett försök till Diamantstoet tillsammans med Nina Ginto som belönades med 110.000 kronor.

Stort grattis!

Publicerad söndag 27 februari 2022. info@halmstad.travsport.se