Tre segrar på Åbytravet

Vid lördagens tävlingar på Åbytravet blev det vinster för Beckham, Donna och Behind Bars.


Det började med seger för Magnus Dahléns femårige Beckham (e. Napoleon Bar) som tog karriärens elfte seger i 30:e starten. Från 20 meter tillägg inledde Beckham bra och kunde avancera i den andra kurvan och ta över ledningen 2300 kvar. Sedan blev farten jämn innan tempot skärptes i slutsvängen och sedan stack Beckham undan över upploppet och segrade med klar marginal på 1.16,1/3160 meter och förstapriset 150.000 kronor.

Sedan var det dags för femåriga stallkamraten Donna (e. Donato Hanover) att ta karriärens femte seger i sjunde starten och är alltjämt obesegrad felfri. Donna inledde bra från springspår och tog tidigt hand om ledningen och kunde sedan bestämma farten inledningsvis innan den ökade i slutskedet. Ekipaget hade greppet om loppet sedan och gick undan med säker marginal till seger på nya rekordet 1.15,5/2140 meter och förstapriset 150.000 kronor.

Sedan blev det också seger för Johan Untersteiners sexårige Behind Bars (e. Maharajah) som tog karriärens tionde seger i artonde starten. Behind Bars inledde bra bakom startbilen och kunde överta ledningen i utgången av första kurvan. Sedan hade ekipaget ett klart grepp om loppet och gled undan med god marginal över upploppet och segrade på 1.15,7/2140 meter autostart och förstapriset 150.000 kronor.

I montéloppet blev det seger för Jonna Jakobsson som tog årets andra seger i fjärden starten tillsammans med Black In Black som belönades med 35.000 kronor.

Stort grattis!

Publicerad lördag 12 februari 2022. info@halmstad.travsport.se