Tre segrar på Jägersro

Vid lördagens tävlingar på Jägersro blev det segrar för Lazar Flevo, Lorenzo Boko och Grandfather Bill.


Det började med seger för Peter Untersteiners treårige Lazar Flevo (e. Cantab Hall) tillsammans med Johan Untersteiner, det var hästens tredje seger i karriären och han är fortfarande obesegrad. Lazar Flevo avancerades på första långsidan och pressade sig till täten i andra kurvan. De utmanades i avslutningen men höll undan säkert på nya rekordet på 1.15,7/2140 meter autostart och förstapriset 40.000 kronor.

Därefter blev det seger för Jerry Riordans treårige Lorenzo Boko (e. Zola Boko) tillsammans med Victor Rosleff. Ekipaget var snabb från start och tog hand om ledningen tidigt och höll farten ganska väl uppe. De hade sedan ett säkert grepp om loppet och gled undan klart på 1.14,5/2140 meter autostart och förstapriset här 50.000 kronor.

Sedan blev det också seger i bronsdivisionen för Peter Untersteiners åttaårige Grandfather Bill (e. Cantab Hall) som tog tredje raka segern tillsammans med Johan Untersteiner. Från springspår var ekipaget snabbt och tog hand om ledningen. In på upploppet skärptes farten och Grandfather Bill stack undan klart och segrade med stor marginal på 1.13,3/2140 meter och förstapriset 110.000 kronor.

Stort grattis!

 

 

Publicerad lördag 4 september 2021. info@halmstad.travsport.se