Segrar på Kalmar och Axevalla

Vid fredagens tävlingar på Kalmartravet blev det seger för Hoka Hey Geronimo och vid lördagens tävlingar på Axevalla blev det seger för Enorm Då.


Patricia Roséns femårige Hoka Hey Geronimo (e. Joke Face) tog karriärens andra seger i sjuttonde starten när man segrade i Juniorchans-loppet på Kalmartravet under fredagen. Hoka Hey Geronimo kom till ledningen i snabb öppning och kunde till slut hålla undan med säker marginal över upploppet och vann på 1.15,8/1640 meter autostart och förstapriset 10.000 kronor.

På Axevalla under lördagen blev det vinst för Ingrid Bengtssons sexårige Enorm Då (e. Syrinxian) som vann montéloppet tillsammans med Tova Bengtsson. Ekipaget hamnade som tvåa på innerspår och hade några längder att plocka in i slutsvängen, attackerade in på upploppet och avgjorde säkert till karriärens sjunde seger i 23:e starten på 1.17,2/2160 meter och förstapriset 25.000 kronor.

Dessutom blev det en körsvensseger för Markus Niklasson tillsammans med Retweet, och Victor Rosleff vann med Testa Di Cavolo.

Stort grattis! 

Publicerad söndag 28 november 2021. info@halmstad.travsport.se