Tre segrar på Åbytravet

Vid torsdagens tävlingar på Åbytravet blev det vinster för Behind Bars, Knight of Steel och Kailua Boko.


Det inleddes med seger för Johan Untersteiners femårige Behind Bars (e. Maharajah) som tog sjätte segern i nionde starten. Ekipaget hamnade i andra ytter innan man avancerade till ledningen ut på slutvarvet. Behind Bars utmanades över upploppet men sträckte på sig och höll undan säkert på 1.13,7/1640 meter autostart och belönades med 30.000 kronor.

Sedan blev det seger för Peter Untersteiners fyraårige Knight of Steel (e. Muscle Mass) som tog andra raka segern i sin nya regi. Från start inledde han bra och tog tidigt hand om ledningen och gled sedan undan säkert på nya rekordet 1.15,4/2140 meter autostart och förstapriset här 30.000 kronor.

Sedan blev det också seger för Marcus Lindgrens fyraåriga Kailua Boko (e. Zola  Boko) som tog årets tredje seger i sjunde starten. Ekipaget hamnade som förstahäst i andraspår en bit ner i fältet och var framme utvändigt om ledaren i slutsvängen och kopplade greppet in på upploppet och gled undan till säker seger på 1.15,3/2640 meter och förstapriset här 40.000 kronor.

Dessutom blev det årets femte körsvensseger för Max Karlsson som vann det inledande loppet tillsammans med Sweet Muscles.

Stort grattis!

 

 

Publicerad fredag 28 maj 2021. info@halmstad.travsport.se