Segrar både på Jägersro och Åby

Under torsdagen var det tävlingar både på Jägersro och Åby, och det blev segrar för Toto Barosso, Kentucky Zon, Amandarin R.D. samt I'm Your Captain.


Det började med seger på Jägersro för Peter Untersteiners fyraårige Toto Barosso (e. Ready Cash), som tog årets första seger i fjärde starten. Ekipaget hamnade i tredje ytter, innan attacken sattes in efter ett varv och de nådde fram utvändigt om ledaren ut på slutrundan. Sedan avgjorde det säkert på 1.13,3/2140 meter autostart och förstapriset 30.000 kronor.

Vid Åbys tävlingar senare på kvällen inleddes det med seger för Riccardo Bianchis sexårige Kentucky Zon (e. Gift Kronos) tillsammans med Sofia Bjärgestad som tog karriärens första seger. Ekipaget hamnade som förstahäst i andraspår innan greppet kopplades in på upploppet och sedan höll de undan säkert på 1.17,1/2140 meter autostart och förstapriset 10.000 kronor.

Sedan blev det seger för Svend Dyhrbergs sexåriga Amandarin R.D. (e. Make it Happen) som tog årets första seger i sjätte starten. Från innerspår blev man över i inledningen men kom ut och kunde överta ledningen på första långsidan. Sedan hade de ett säkert grepp om loppet och gled undan säkert på 1.15,1/2140 meter autostart och förstapriset 10.000 kronor.

Sedan avslutades det med seger för Linda Toveks sexårige I'm You Captain (e. Muscle Hill) som vann direkt i årsdebuten och i debuten i sin nya regi. Ekipaget hamnade i fjärde ytter, och kunde sedan följa med fram i andraspår innan attacken sattes in på upploppet och I'm Your Captain fixade segern på 1.13,1/2160 meter och belöningen 10.000 kronor.

Stort grattis!

 

 

Publicerad fredag 14 maj 2021. info@halmstad.travsport.se