Tre vinster på Axevalla

Vid tisdagens tävlingar på Axevalla blev det segrar för Enge Kevin, Lovemelikeyoudo och Enorm Då.


Det började med seger för Håkan K.Perssons Enge Kevin (e. Ken Warkentin) som segrade i ett så kallat  juniorchanslopp tillsammans med Alex Perssson som tog årets andra seger i artonde starten och för Enge Kevins del var det årets första seger i nionde starten på 1.14,5/2140 meter autostart och erhållningen 10.000 kronor. Ekipaget hamnade i andra ytter innan attacken sattes in på sista långsidan och kunde sedan avgöra säkert den sista biten.

Sedan blev vinst för Per-Emil Henrikssons Lovemelikeyoudo (e. Love You) som tillsammans med Håkan K.Persson tog årets andra seger i sjunde starten. Sexåringen avancerades till ledningen ut på den första långsidan och hade sedan ett säkert grepp om loppet och vann på 1.16,1/2140 meter autostart och förstapriset 10.000 kronor.

Sedan blev det seger i montéloppet för Ingrid Bengtssons Enorm Då (e. Syrinxian) tillsammans med Tova Bengtsson. Sexåringen hamnade som förstahäst i andraspår, men kunde ta över ledningen in i slutsvängen. Över upploppet gled ekipaget undan säkert och det var årets första seger i femte starten. Segertiden blev 1.15,2/2140 meter autostart och förstapriset 10.000 kronor.

Körsvenssegrar blev det också för Klas Olsson tillsammans med Zack Wind och på Jägersro segrade Stefan Persson tillsammans med Hellacopters och Jaxon V.S.

Stort grattis!

Publicerad torsdag 1 juli 2021. info@halmstad.travsport.se