Två segrar på Axevalla

Vid lördagens tävlingar på Axevalla blev det segrar för Adde S.H. och Maestro Crowe.


Det började med seger för Peter Untersteiners sexårige Adde S.H. (e. Nu Pagadi) som segrade i Silverdivisionen tillsammans med Johan Untersteiner. Adde S.H. hamnade i femte ytter och kunde påbörja sitt avancemang i ryggar mitt på sista långsidan. Full marschorder delades ut in på upploppet och efter ett rafflande upplopp lyckades Adde S.H. få nosen först på mållinjen och segrade på 1.11,2/1640 meter autostart och belönades med 125.000 kronor, vilket också var karriärens åttonde seger i 45:e starten.

Sedan blev det också seger för Johan Untersteiners segervane sexåring Maestro Crowe (e. Love You) som tog karriärens trettonde seger i tjugonde starten. Från dubbla tillägg kom Maestro Crowe iväg bra och hittade ner i tredje ytter. Attacken sattes in i andra kurvan för att nå fram utvändigt ledaren två varv från mål. Trycket ökades på slutrundan och greppet kopplades in på upploppet och Maestro Crowe stegade undan till klar seger på 1.14,2/3180 meter och förstapriset 100.000 kronor.

En körsvensseger blev det även för Peter Ingves som styrde Versace Broline till seger i Klass II-loppet med 110.000 kronor till vinnaren.

Stort grattis!

Publicerad söndag 25 juli 2021. info@halmstad.travsport.se