Tre segrar på Jägersro

Vid lördagens tävlingar på Jägersro blev det vinster Dynamite Light, Alhambra Mail och Cargo Door.


Tävlingarna inleddes med seger i montéloppet för Carl-Otto Göranssons nioårige Dynamite Light, som tog årets första seger i andra starten. Going Kronos-sonen hamnade som trea i på innerspår och kom sedan fram på innerspår innan de kom ut i andraspår i slutsvängen. Över upploppet närmade han sig ledaren och hann fram precis på mållinjen och segrade på 1.12,7/1640 meter autostart och förstapriset 35.000 kronor.

Därefter blev det seger för Magnus Dahléns femåriga Alhambra Mail som inledde året med seger i Diamantstoet. Nad Al Sheba-dottern inledde bra och hamnade inledningsvis i tredjespår innan hon hamnade som förstahäst i andraspår. Trots det kopplades greppet in på upploppet och hon gick undan till säker seger på 1.13,6/2140 meter autostart och förstapriset 110.000 kronor, vilket också var elfte segern i 25:e starten.

Sjuårige Cargo Door gjorde första starten i sin nya regi hos Jerry Riordan och de började året på bästa sätt med seger i Bronsdivisionen. Från start var Gigant Neo-sonen kvick och tog tidigt hand om ledningen och kunde sedan kontrollera loppet från täten. Över upploppet gled de undan säkert på 1.13,9/2140 meter autostart och förstapriset även här 110.000 kronor, vilket också var åttonde segern i 45:e starten.

Stort grattis!

 

Publicerad söndag 17 januari 2021. info@halmstad.travsport.se