Tre segrar på Jägersro

Vid tisdagens tävlingar på Jägersro blev det vinster för Baldwin T.M., Digital Crunch och Lucky Truc.


Det inleddes med seger för Johan Untersteiners fyraårige Baldwin T.M. (e. Quite Easy U.S.) som tog karriärens andra seger i tredje starten. Ekipaget inledde som trea innan de ut på slutvarvet hamnade som förstahäst i andraspår. Ledningen övertogs i slutsvängen och sedan gled Baldwin T.M. undan till säker seger på 1.17,2/2140 meter och förstapriset 30.000 kronor.

Sedan blev det vinst för Hanna Lähdekorpis femårige Digital Crunch (e. Super Photo Kosmos) som började året med seger. De inledde som förstahäst i andraspår innan ledningen övertogs efter 600 meter. I slutsvängen skärptes tempot och sedan stack Digital Crunch undan till överlägsen seger på nya rekordet 1.13,3/2140 meter autostart och förstapriset 35.000 kronor.

Det avslutades sedan med seger för Peter Arnqvists fyraårige Lucky Truc (e. Truculent) tillsammans med Johan Untersteiner. Ekipaget hamnade som tvåa i andraspår innan attacken sattes in 500 kvar och de lyckades till slut avgöra knappt men säkert på nya rekordet 1.14,3/2140 meter autostart och förstapriset här 35.000 kronor.

Stort grattis!

Publicerad onsdag 6 januari 2021. info@halmstad.travsport.se