Tre segrar på Åby

Vid Åbys tävlingar under torsdagen blev det vinster för Skywalker Diablo, Yuvaraj, och Rosie Access.


Det började med seger för Johan Untersteners fyraårige debutant Skywalker Diablo (e. Habitat - Sanna Diablo, syster till Giant Diablo, 13 miljoner kronor). Ekipaget inledde bra från springspår och tog tidigt hand om ledningen, men blev utmanad på första långsidan. Sedan blev det lugnare en bit, innan det hårdnade till över upploppet men Skywalker Diablo höll undan precis på 1.20,0/2140 meter och belönades med 30.000 kronor.

Därefter blev det karriärens första seger för Peter Untersteiners fyraårige Yuvaraj (e. Maharajah) i elfte starten. Från tillägg snabbstartade ekipaget och tog tidigt hand om ledningen. I slutsvängen skruvades tempot upp och över upploppet blev det många längder ner till konkurrenterna och Yuvaraj segrade på 1.16,9/2160 meter och erhöll 30.000 kronor.

Därefter blev det seger för Kim Hagströms femårige Rosie Access (e. Gift Kronos) som tillsammans med Peter Zadel segrade direkt i årsdebuten. Ekipaget hamnade i andra ytter och kunde vänta med att sätta in attacken till 500 kvar och kopplade greppet in på upploppet och gick sedan undan säkert på 1.17,4/2640 meter autostart och förstapriset här 35.000 kronor.

Stort grattis!

 

Publicerad lördag 20 februari 2021. info@halmstad.travsport.se