Tre segrar på Solvalla

Vid söndagens tävlingar på Solvalla blev det vinster för Quenchless Tile, Gareth Boko och Four Guys Dream.


Det började med seger för Peter Untersteiners treårige Quenchless Tile (e. Muscle Hill), som tog andra segern i nionde starten. Treåringen var snabb från start och tog hand om ledningen i ett tidigt skede och hade sedan ett säkert grepp om loppet och stack undan i sista sväng och hade sedan en klar marginal till sina konkurrenter och vann på 1.14,4/2140 meter autostart och belönades med 60.000 kronor.

I Gulddivisionens final - Gert Lindbergs Lopp - blev det sedan seger för Jerry Riordans åttaårige Gareth Boko (e. Make It Happen). Från bakspår hamnade Gareth Boko som fyra i andraspår innan han kunde följa med i ryggar på sista långsidan. Det var fortfarande en bit fram till ledaren in på upploppet men Gareth Boko avgjorde säkert på 1.12,3/2140 meter autostart och belönades med 300.000 kronor, vilket också var 19:e segern i 63:e starten.

Sedan avslutades det med seger för Håkan K Perssons femårige Four Guys Dream (e. Dream Vacation) som tillsammans med Stefan Persson segrade i Bronsdivisionens final. Från bakspår hamnade ekipaget som trea i andraspår i ett lopp som kördes i högt tempo, och Four Guys Dream kunde följa med i rygg på sista långsidan och när speeden spelades ut avgjorde han med klar marginal på 1.12,6/2140 meter autostart. Förstapriset var 220.000 kronor och det var hästens elfte segern i 40:e starten.

Stort grattis!

Publicerad söndag 26 december 2021. info@halmstad.travsport.se