Organisationsförändring på Halmstadtravet


Jan-Olof Molin slutar på Halmstadtravet i sin roll som VD. Efter att ha börjat sin anställning som sportchef för knappt 4 år sedan, den 1 februari 2018 och därefter kombinerat rollen som sportchef och VD från den 1 september 2019, väljer Jan-Olof att avsluta sin anställning.

  • Det har varit en spännande, utmanande, rolig och lärorik period kombinerat med en hel del arbete men jag tycker att det har varit kul. Nu är det dock dags för någon annan att ta över stafettpinnen. Halmstadtravet har alltid varit en föregångsbana och förutsättningar finns tveklöst för en ljus framtid, säger Jan-Olof.

Jan-Olof kommer dock inte att lämna över ansvaret förrän den nya personen kommit på plats och har blivit introducerad. Om allt går enligt plan sker det en överlämning under hösten 2022 och samtidigt som denna rekrytering startar kommer samtal att inledas med Jan-Olof för att om möjligt hitta en samarbetsform där vi kan nyttja hans kompetens, främst kopplat till tävlingsdagar.

  • Vad som händer framöver är kanske lite för tidigt att definitivt svara på. Jag fokuserar fullt på mitt nuvarande uppdrag, med ett spännande år som väntar 2022. Vad som händer därefter får vi se, men jag stänger definitivt inga dörrar, säger Jan-Olof.

Jag vill passa på att tacka Jan-Olof för ett mycket engagerat arbete för banans bästa. Både under sin tid som sportchef och under de två senaste åren som VD och sportchef i en kombinerad roll. Det enda jag beklagar är att de sista två åren präglats så mycket av den pågående pandemin. Som medarbetare har Jan-Olof varit en person med goda värderingar och stor lojalitet.

 

Dag Ekner

Ordförande Hallands Travsällskap

Halmstad 2021-12-14

Publicerad tisdag 14 december 2021. info@halmstad.travsport.se