Fyra segrar på Kalmar

Vid fredagens tävlingar på Kalmartravet blev det vinster för Dats Caballo, Taittinger, Inara O.E. och Digital Process.


Det började med seger för Marcus Lindgrens sjuårige Dats Caballo (e. Jocose) som tillsammans med Jonas M Oscarsson tog sjunde segern i 24:e starten. Ekipaget hamnade som förstahäst i andraspår innan ledningen övertogs på första långsidan. Sedan hade man ett säkert grepp och även om konkurrenterna närmade sig den sista biten höll Dats Caballo undan på 1.14,3/1640 meter autostart och förstapriset 30.000 kronor.

Sedan blev det seger för stallkamraten Taittinger (e. Sahara Dynamite). Det fyraåriga stoet inledde snabbt och tog hand om ledningen i ett tidigt skede och hade sedan ett säkert grepp om loppet hela vägen och gick undan säkert på 1.15,4/1640 meter autostart, vilket också var fjärde segern i 17:e starten.

Därefter blev det vinst för Peter Untersteiners fyraåriga Inara O.E. (e. Dream Vacation) som tog andra raka segern i nionde starten. Inara O.E. var snabb från start och tog hand om ledningen och hade sedan god kontroll på loppet och stack undan in på upploppet och vann på 1.17,7/2140 meter autostart och förstapriset 35.000 kronor.

Sedan var det dags för sexårige stallkamraten Digital Process (e. Super Photo Kosmos) som gjorde första starten i nya regi och tog femte segern i 33:e starten. Från bakspår hamnade ekipaget en bit ner innan man hamnade som förstahäst i andraspår. Greppet var kopplat in på upploppet och sedan stack Digital Process undan klart på 1.17,5/2140 meter autostart och förstapriset 35.000 kronor.

Dessutom blev det en körsvensseger för Victor Rosleff och Najomi J.D som belönades med 25.000 kronor.

Stort grattis!

 

Publicerad lördag 11 december 2021. info@halmstad.travsport.se