Intervjuer kvällens tävlingar

Kvällens tävlingar inleds klockan 18.30 - start för V65 i lopp 4 klockan 19.40. Omsättningen brukar vara god och nedan följer lite hjälp på traven.


Här kommer en del intervjuer inför kvällens tävlingar:

 

1 Xanthis Florence (V65-6) har var förbättrad senast och vi körde med rycktussar för första gången och vi kör med dessa igen. Jag hoppas köra i ledningen och hålla uppe tempot eftersom hon inte är speedig, säger Henriette Larsen.

 

 

Vi har haft 1 Hollywood Wildcat (avd 3) i några månader och han bör han gått framåt med några banjobb och kvalloppet i kroppen. Det är inte otänkbart att han dyker upp där framme från det här läget och med Tova Bengtsson i sadeln. Jag blir besviken om han inte springer runt 1.17, säger Carl-Otto Göransson.

 

7 Roller Coaster Ås (V65-1) har svarat för bra insatser efter sin operation och vann senast. Han känns fin i träningen och jag tror på en ny bra insats
10 Special Broadway (V65-2) höll farten starkt som fyra efter avancemang till dödens senast. Hon kämpar på bra och får smyga med den här gången.
6 Charlotta S.H. (V65-5) kommer från seger och är inne i en bra fas. Hon håller igen lite och i dag sätter vi på ett norskt huvudlag och det kan ge bra effekt.
Det gick lite för fort för 7 Morell (V65-5) från start senast och det blev galopp. Hon är i bra författning men fick spår långt ut på vingen och kommer mest till sin rätt med en smygare, säger Peter Untersteiner.


7 Cherie Effe (V65-2), gör första starten hos oss och har tränat hyfsat inför debuten i Sverige.  Hon har gjort det bra i Italien men vi vet inte riktigt var vi har henne. Hon har inte gått något banjobb och eftersom hon bara är tre år försöker jag ge henne ett snällt lopp.

11 Lilliannes Love (V65-5) har bra kapacitet och går hon felfritt är det en bra chans. Vi ändrar bett på henne till den här starten och hon tävlar för första gången med flappskor och vi hoppas att ändringar ska gör att hon går felfritt, säger Christian Sejer hos Jerry Riordan.

5 Mad Princess (V65-1) vann på bra vis senast och det var positivt. Hon känns fortsatt bra i jobben efteråt och kommer säkert göra ett bra lopp.
7 Wingait Henke (V65-4) har tränat mycket under sommaren och kändes jättebra i ett banjobb på 18.5 full väg utvändigt. Han känns så bra han kan och jag tror mest på honom av mina som startar i dag, säger Håkan K Persson.

 

10 Digital Process (V65-6) galopperade direkt från start senast och han tycker inte om när man tar i honom från början. Jag tror att han trampar i väg den här gången eftersom det inte är några hästar från springspår. Han har inte startat på månad men brukar vara bra även efter kortare uppehåll och jag tycker att han ska räknas, säger Sören Boel.

 

Det verkar bra med 6 Zacapa Grim (V65-1). Senast gick han bra i skymundan från svårt läge och näst senast var han också bra i ett V75-lopp. Det blir offensivt upplägg i kväll och Zacapa Grim har höjt sig ett snäpp i år och vunnit lopp från utvändigt ledaren. Han öppnar rätt snabbt och vi kör med ordinarie utrustning, säger Sofia Aronsson.

 

4 Redbull Pellini (V65-2) lovade mycket som tvååring men det har inte lossnat för honom än. Han tränar betydligt bättre än vad han tävlar. Ibland springer han med handbromsen i och det har han inte travet med sig. Han ska räknas med chans, säger Jonas M Oscarsson i stallet.

 

 

1 Benito Roc (V65-1) känns bra och har gått 1.11-tider i de tre senaste starterna. Vi siktar på spets och jag tycker att han ska räknas. Benito Roc kan öppna bra och har tidigare i karriären tagit ledningen från spår åtta.

9 The Black Rose (V65-2) har tränat jättebra länge och det var synd med bakspåret eftersom hon är startsnabb. Hon var trög tidigare men har varit förbättrad i de två senaste loppen och vi körde med rycktussar för första gången näst senast när hon vann i Vaggeryd. Det blir rycktussar igen och vi provar att ta av skorna för första gången, säger Riccardo Bianchi.

 

12 Rarity A.F. (V65-2) var sjuk senast på Åby och nedsatt av halsinfektion. Det är en bra häst för klassen och hon har gjort fina lopp och har blivit allt bättre i stilen. Hon har tränat bra och är redo att göra ett bra lopp direkt, säger Christoffer Eriksson.

 

 

Lycka till!!

Publicerad lördag 7 augusti 2021. info@halmstad.travsport.se