Fyra segrar på Jägersro

Vid lördagens tävlingar på Jägersro blev det segrar för Dynamite Light, Domingoa, Tyson Dimanche och Farlander Am.


Det började med seger i montéloppet för Carl-Otto Göranssons nioårige Dynamite Light (e. Going Kronos) som tog årets tredje seger i sjätte starten. Dynamite Light inledde lugnt och hamnade som trea i andraspår innan attacken sattes in på sista långsidan och han tog sig snabbt fram och tog över ledningen i sista sväng och gled sedan undan till klar seger på 1.11,9/1640 meter autostart och förstapriset 40.000 kronor.
Därefter blev det vinst för Dan Widegrens fyraåriga Domingoa (e. Donato Hanover) som segrade i Diamantstoet på nya rekordet 1.14,4/2140 meter och belönades med 110.000 kronor, vilket också var tredje segern i tionde starten. Från innerspår försvarades ledningen och sedan gled Domingoa undan säkert över upploppet.
Sedan blev det seger för Magnus Dahléns åttaårige Tyson Dimanche (e. Zola Boko) som tog årets första seger i sjunde starten på 1.14,7/3140 meter och belönades med 100.000 kronor. Ekipaget hamnade som fyra i andraspår, för att sedan följa med i anfall på sista långsidan och Tyson Dimanche avgjorde säkert mitt på upploppet.
Sedan avslutades det med seger för Johan Svenssons Farlander Am som tillsammans med Stefan Persson segrade i Silverdivisionen på 1.13,6/2640 meter autostart och belönades med 125.000 kronor. Ekipaget avancerades på första långsidan och kunde överta ledningen 1700 kvar. Sedan hade man ett säkert grepp om det hela och kunde bärga årets första seger i andra starten.
Stort grattis!

Publicerad söndag 11 april 2021. info@halmstad.travsport.se