Tre segrar på Jägersro

Vid söndagens tävlingar på Jägersro blev det vinster för Opulent Tile, Quite a Quality och Farlander Am.


Johan Svensson segrade i K.G.Bertmarks Minne tillsammans med femårige Farlander Am som tog årets fjärde seger i åttonde starten. Lavec Kronos-sonen hamnade sist i klungan innan attacken sattes in på sista långsidan och ledningen övertogs in på upploppet och Farlander Am gled undan klart på 1.12,6/2140 meter autostart och förstapriset 150.000 kronor.

Seger blev det också för Peter Untersteiners fyraårige Opulent Tile (e. Donato Hanover) som tog karriärens andra seger i elfte starten. Ekipaget inledde snabbt och tog hand om ledningen i ett tidigt skede och hade sedan ett säkert grepp om händelserna och gled undan på nya rekordet 1.13,7/1640 meter autostart och erhöll 40.000 kronor.

Sedan blev det också seger för Roy Bendz sexårige Quite a Quality tillsammans med Stefan Persson. Det var femte starten i den nya regin och fjärde segern efter att man tog över ledningen i utgången av första sväng efter en snabb inledning. Sedan lugnade farten ner sig en bit innan ekipaget blev utmanat i slutfasen men sträckte på sig till säker vinst på 1.13,2/2140 meter autostart och förstapriset även här 40.000 kronor.

Stort grattis!

Publicerad måndag 7 september 2020. info@halmstad.travsport.se