Tre segrar på Åby

Vid onsdagens tävlingar på Åby blev det vinster för Amour a Belle, Global Agreement och Princess Kloster.


Det började med seger för Wilhelm Paals fyraåriga Amour a Belle (e. Voltigeur de Myrt) som segrade på nya rekordet 1.11,5/1640 meter autostart och förstapriset 60.000 kronor. Det var andra starten i den nya regin och vinsten kom efter en snabb start till ledningen. Sedan hölls farten väl uppe och Amour a Belle höll undan till säker seger, karriärens nionde i 33:e starten.

Därefter blev det triumf för Peter Untersteiners fyraårige Global Agreement (e. Love You), som tog fjärde segern i sjunde starten. Global Agreement hade inte startat sedan i mitten av maj men inledde bra från innerspår och försvarade ledningen. Sedan gick loppet i ganska jämn fart och han höll undan säkert på 1.14,3/2640 meter autostart och förstapriset 60.000 kronor.

Sedan blev det ytterligare en triumf för Peter Untersteiner när han segrade tillsammans med fyraåriga Princess Kloster (e. Classic Photo) som slog nytt banrekord då hon segrade på 1.13,6/2160 meter och erhöll 50.000 i förstapris. Från 20 meters tillägg hamnade ekipaget först i andraspår, men kopplade greppet in på upploppet och gick undan till en säker seger, den femte i artonde starten.

Dessutom kördes det uttagningslopp till Dam-SM där Hanna Lähdekorpi segrade tillsammans med Spartak Face.

Stort grattis!

Publicerad torsdag 10 september 2020. info@halmstad.travsport.se