Fyra segrar på Åby

Vid onsdagens tävlingar på Åbytravet blev det vinster för Global Benchmark, Global Unknown, Twigs Got U. och Bordeaux S.


Det inleddes med seger för Johan Untersteiners treåriga Global Benchmark (e. Muscle Hill) som tog årets första seger i åttonde starten. Ekipaget hamnade som fyra på innerspår och efter en spårsnål resa kom luckan in på upploppet och hon hann fram till säker seger på 1.14,2/2160 meter och förstapriset 50.000 kronor.

Därefter blev det vinst för Peter Untersteiners sexårige Global Unknown, som tog årets tredje seger i elfte starten. Från bakspår hamnade Ready Cash-sonen i femte ytter, och följde sedan med i ryggar på slutvarvet. Attacken sattes in på upploppet och spurten räckte till säker seger på 1.15,5/2140 meter autostart och förstapriset 30.000 kronor.

Fyraårige Twigs Got U. tog sedan årets tredje seger i nionde starten tillsammans med Johan Untersteiner. Love You-sonen placerades i rygg på ledaren och de kunde vänta med slutstöten till open stretch och det blev till slut en säker seger på 1.14,7/2640 meter autostart och förstapriset här 60.000 kronor.

Sedan avslutades det med vinst för Jerry Riordans fyraårige Bordeaux S. som tog årets femte seger i sextonde starten. Orlando Vici-sonen avancerades fram utvändigt om ledaren dryga varvet från mål. Greppet kopplades in på upploppet och sedan lyckades de hålla undan med liten marginal på 1.13,3/2140 meter autostart och förstapriset 60.000 kronor.

Stort grattis!

Publicerad torsdag 24 september 2020. info@halmstad.travsport.se