Foto: Micke Gustafsson, TR Bild

Tre segrar på Åby

Vid lördagens tävlingar på Åby blev det segrar för Amandarin R.D., Hector de Sajan och Jatzie R.D.


Det började med seger för Svend Dyhrbergs femåriga Amandarin R.D. som tog årets första seger i tolfte starten på 1.15,5/2140 meter autostart och erhöll 10.000 kronor. Make It Happen-dottern hamnade som trea i andraspår, attacken sattes in 700 kvar, greppet kopplades mitt på upploppet och det blev till slut en säker seger.

Därefter blev det vinst för Riccardo Bianchis treårige Hector de Sajan som tog årets första seger i sjätte starten tillsammans med Peter Zadel. Hazard Lavec-sonen inledde snabbt och tog hand om ledningen och höll sedan undan säkert på nya rekordet 1.16,9/2140 meter autostart och förstapriset 10.000 kronor.

Det avslutades sedan med vinst för Svend Dyhrbergs fyraåriga Jatzie R.D. som tog karriärens första seger i elfte starten. S.J.'s Caviar-dottern inledde bra och tog hand om ledningen och höll sedan undan säkert på 1.17,6/2140 meter autostart och förstapriset även här 10.000 kronor.

Under söndagens tävlingar på Årjäng blev det även en körsvensseger för Gustav Johansson tillsammans med Bransbys Juke Box.

Stort grattis!

Publicerad måndag 5 oktober 2020. info@halmstad.travsport.se