Tre segrar på Jägersro

Vid lördagens tävlingar på Jägersro blev det segrar Milles Goofy, Opulent Tile och Västerbo Exact.


Det började med seger för Magnus Dahléns femårige Milles Goofy (e. The Best Madrik) som tog andra raka segern. Efter en snabb start togs ledningen och sedan utökades avståndet till konkurrenterna och det blev till slut en klar seger på 1.17,1/1640 meter autostart och förstapriset 30.000 kronor, vilket också var andra segern i karriärens femte start.

Sedan blev det vinst för Peter Untersteiners fyraårige Opulent Tile (e. Donato Hanover) i Klass II-loppet tillsammans med Johan Untersteiner. Ekipaget inledde snabbt och kunde ta hand om ledningen, över upploppet blev de utmanade men sträckte på sig och höll undan på 1.13,3/1640 meter autostart och förstapriset här 110.000 kronor.

I gulddivisionen blev det vinst för Roger Perssons nioårige Västerbo Exact som tog karriärens nittonde seger och passerade två miljoner kronor intjänat. Från innerspår hamnade Västerbo Exact i rygg på ledaren, luckan kom i slutsvängen då kom ekipaget ut som tvåa i andraspår och spurten räckte sedan till seger på 1.14,2/2140 meter autostart och förstapriset 150.000 kronor.

Dessutom tog Stefan Persson årets 100:e seger när han avslutade tävlingarna tillsammans med Time To Love.

Stort grattis!

Publicerad söndag 22 november 2020. info@halmstad.travsport.se