Tre segrar på Åby

Vid söndagens tävlingar på Åbytravet blev det segrar för Ironman Pellini, Jatzie R.D. och Harry Kee.


Det började med seger för Svend Dyhrbergs sjuårige Ironman Pellini som tog årets första seger i femte starten. Maharajah-sonen hamnade som fyra i andraspår men kom fram bra på sista långsidan och kunde vänta med attacken till upploppet. Ironman Pellini avgjorde säkert den sista biten på 1.15,4/2140 meter autostart och förstapriset 10.000 kronor.

Därefter blev det seger för stallkamraten Jatzie R.D (e. S.J.'s Caviar). Det fyraåriga stoet inledde bra och tog hand om ledningen i ett tidigt skede. Sedan hade ekipaget kontroll på loppet och stack undan i sista sväng och tog årets andra seger i tolfte starten på 1.16,9/2140 meter autostart och belöningen 10.000 kronor.

Sedan avslutades det med seger för Mikael Magnussons åttaårige Harry Kee i montéloppet tillsammans med Joanna Strandberg (som tog årets första seger i nionde starten). Från innerspår hamnade Fräkke Frederik-sonen en bit ner i klungan, men tog upp jakten i slutsvängen och hann fram strax före mål på 1.18,9/2140 meter autostart.

Körsvenssegrar blev det också för Jan Hansen tillsammans med Freddie Silvåkra, Stefan Persson vann på Färjestad under måndagen med Up New Moon för att sedan bege sig till Mantorp och vinna med Gitane d'Inverne. Även Peter Ingves segrade under kvällen tillsammans med Ready Doc.

Stort grattis!

Publicerad tisdag 17 november 2020. info@halmstad.travsport.se