Fyra segrar på Åby

Vid onsdagens tävlingar på Åbytravet blev det segrar för Barbaro As, Bastian, Echelon och Joker of Steel.


Det inleddes med seger för Peter Arnqvists treårige Barbaro As (e. Muscle Mass) som tog karriärens första seger i tredje starten tillsammans med Johan Untersteiner. Barbaro As tog över ledningen på första långsidan och hade sedan ett säkert grepp om loppet och gled undan på nya rekordet 1.17,1/2140 meter och förstapriset 40.000 kronor.

Sedan blev det seger för Hanna Lähdekorpis Bastian tillsammans med Peter Untersteiner. Från tillägg avancerades Classic Photo-sonen till ledningen och fortsatte sedan i bra fart. Fyraråringen hade ledningen in på upploppet och höll undan säkert på 1.13,4/2160 meter och belönades med 60.000 kronor.

Därefter blev det vinst för Jerry Riordans femårige Echelon tillsammans med Victor Rosleff. Från innerspår öppnade Brioni-sonen fint och hamnade i rygg på ledaren. Över upploppet spurtade han över open stretch till knapp seger på 1.12,1/1640 meter autostart och förstapriset även här 60.000 kronor.

Det avslutades med seger för Peter Untersteiners fyraårige Joker of Steel (e. Virgill Boko) som tog sjunde segern i elfte starten. Ekipaget hamnade som tvåa i andraspår i ett lopp som kördes i bra tempo. I slutsvängen sattes attacken in och Joker of Steel kunde glida undan till klar seger på nya rekordet 1.13,0/2140 meter autostart och förstapriset här 40.000 kronor.

Stort grattis!

 

Publicerad torsdag 12 november 2020. info@halmstad.travsport.se