Fyra segrar på Jägersro

Vid tävlingarna på Jägersro under tisdagen blev det segrar för Global Boom, Zoko Lane, Livi Othella H.M. och Mahara Gutha.


Det började med seger för Johan Untersteiners treårige Global Boom som tog årets första seger i andra starten. S.J.'s Caviar-sonen tog tidigt hand om ledningen och hade sedan kontroll på loppet och gled undan säkert på 1.17,4/2140 meter och förstapriset 50.000 kronor.

Därefter blev det seger för Roger Perssons åttaårige Zoko Lane tillsammans med Johan Svensson. Ekipaget startade från flera tillägg och satte in attacken 1400 kvar och kom fram utvändigt om ledaren varvet kvar. Ledningen övertogs på sista långsidan och sedan stack Zola Boko-sonen undan till en överlägsen seger på 1.13,0/2200 meter och belönades med 30.000 kronor.

Sedan blev det ytterligare en vinst för Johan Untersteiner tillsammans med Peter Untersteiners fyraåriga Livi Othella H.M. som tog årets första seger i sjätte starten. S.J.'s Caviar-dottern hamnade i rygg på en hårddragande ledare som hanns ifatt mitt på upploppet och det blev till slut en klar seger på 1.14,8/2140 meter och förstapriset 30.000 kronor.

Johan Svensson tog ytterligare en seger, nu både som tränare och körsven tillsammans med Mahara Gutha. Det fyraåriga Maharajah-stoet tog karriärens första seger i fjortonde starten på nya rekordet 1.15,1/2140 meter och förstapriset här 30.000 kronor. Ekipaget inledde bra och tog hand om ledningen och gled sedan undan till säker seger.

Stort grattis!

Publicerad onsdag 22 juli 2020. info@halmstad.travsport.se