Fyra segrar på Jägersro

Vid tisdagens tävlingar på Jägersro blev det segrar för Enorm Då, First One In, Counterfeightr och Global Brilliance.


Det började med seger för Ingrid Bengtssons femårige Enorm Då som vann tillsammans med Egon Bengtsson (född 2003 och tog sin första seger i livet). Sonen till Syrinxian avancerades via tredjespår fram utvändigt om ledaren på första långsidan. Greppet kopplades in på upploppet och sedan stegade ekipaget ifrån till klar seger på 1.16,4/2140 meter autostart och belönades med 30.000 kronor.

Sedan blev det seger för fjolårets championhäst på Halmstadtravet, First One In tillsammans med Tony Jönsson. Det blev andra raka segern för Going Kronos-sonen på 1.16,5/2640 meter autostart och förstapriset 30.000 kronor. Det blev en resa en bit ner i kön men attacken sattes in i ryggar på sista långsidan och de lyckades sedan avgöra i de sista stegen till seger.

Sedan blev det seger för Marcus Lindgrens åttaårige Counterfeightr som segrade på nya rekordet 1.11,5/1640 meter autostart och belönades med 30.000 kronor. Årets första seger i tionde starten togs efter en resa som fyra på innerspår och när luckan väl uppenbarade sig räckte avslutningen till att sätta nosen först strax innan mållinjen.

Det avslutades med seger för Peter Untersteiners treåriga Global Brilliance (e. S.J.'s Caviar - Pledge Allegiance). Hästen är obesegrad efter två starter och den här gången övertogs ledningen i utgången av första sväng. Över upploppet stack hon undan till klar seger på 1.16,6/2140 meter och belöningen 50.000 kronor.

Stort grattis!

Publicerad onsdag 8 juli 2020. info@halmstad.travsport.se