Tre segrar på Jägersro

Vid tävlingarna på Jägersro under tisdagen blev det segrar för Last Joke, Begum Kronos och Amore Passo V.W.


Tävlingarna inleddes med seger för Svend Dyhrbergs treårige Last Joke (e. Joke Face - Single Sock 1,3 miljoner kronor, 1.10,5ak) som i karriärens andra start tog första segern på nya rekordet 1.17,1/2140 meter och belönades med 30.000 kronor. Ekipaget hamnade som tvåa i andraspår innan attacken sattes in i utgången av slutsvängen och sedan avgjorde de säkert mitt på upploppet. 

Därefter blev det seger för Peter Untersteiners treåriga Begum Kronos (e. Maharajah), som i andra starten i sin nya regi tog första segern. Ekipaget hamnade som tvåa i andraspår och kunde vänta med att sätta in attacken till slutsvängen och avgjorde säkert på 1.15,3/2160 meter och förstapriset 50.000 kronor. 

Sedan blev det vinst för Lars Brindeborgs sexårige Amore Passo V.W. (e. Orlando Vici) som tog andra raka segern. Ekipaget hamnade utvändigt om ledaren, men kunde trots det koppla greppet in på upploppet och gick undan till klar seger på nya rekordet 1.14,8/2140 meter autostart och förstapriset här 30.000 kronor.

Dessutom blev det en körsvensseger för Stefan Persson som vann tillsammans med Eight Hour.

Stort grattis! 

Publicerad onsdag 23 december 2020. info@halmstad.travsport.se