Tre segrar på Åby

Vid lördagens tävlingar på Åby blev det segrar för Ståhlebos King, Can Win Ixi och Filip Winner.


Det inleddes med Bengt Ståhlebos sexårige Ståhlebos King som tillsammans med Max Karlsson tog årets första seger. Ekipaget hamnade i femte ytter, innan attacken sattes in på sista långsidan. Greppet kopplades på upploppet och sedan gick de undan säkert på 1.14,8/2140 meter autostart och erhöll 10.000 kronor.

Därefter blev det seger för Anders Schillströms sjuåriga Can Win Ixi som tog årets första seger i tionde starten. Efter en position som trea i andraspår sattes attacken in på sista långsidan och ledningen togs över i slutsvängen och sedan gled ekipaget undan till klar seger på 1.16,1/2140 meter autostart och tjänade 10.000 kronor.

Tävlingarna avslutades med seger för Linda Perssons fyraårige Filip Winner tillsammans med Alex Persson (född 2004) som tog livets första körsvensseger i trettonde starten. Från innerspår hamnade Credit Winner-sonen som trea på innerspår, luckan kom i sista sväng och ekipaget hann fram i sista steget på 1.16,1/2140 meter autostart och förstapriset även här 10.000 kronor.

Tre körsvenssegrar blev det för Stefan Persson under torsdagen då han på Årjäng vann med Global Viscount och på kvällen på Örebro segrade med Xenia Wood och Vincent Chase.

Stort grattis!

Publicerad söndag 30 augusti 2020. info@halmstad.travsport.se