Fyra segrar på Tingsryd

Vid söndagens tävlingar på Tingsryd blev det segrar för Vexil Kronos, Zar O.P., Rigantona och Cherie Kee.


Det började med Peter H Sjöbergs sexårige Vexil Kronos som tog årets första seger i sjätte starten tillsammans med Gustav Johansson. Muscle Hill-sonen inledde bra och tog hand om ledningen i första sväng. Över upploppet gled ekipaget undan säkert och segrade på nya rekordet 1.12,3/1609 meter autostart och erhöll 10.000 kronor.

Därefter blev det seger för Magnus Dahléns femårige Zar O.P. tillsammans med William Ekberg. Det var ett lopp som kördes i hög fart och ekipaget hamnade som tvåa i andraspår en bit ner i fältet. Attacken sattes in i utgången av sista sväng och han avgjorde säkert till årets första seger i sjätte starten på nya rekordet 1.12,5/1609 meter autostart och förstapriset 10.000 kronor.

Sedan blev det karriärens första seger i 17:e starten för Ronny Thulins Rigantona, tillsammans med Kaj Jönsson. Nathly Crown-dottern inledde bra och tog över ledningen i första sväng och gled undan säkert sista biten och segrade på nya rekordet 1.16,4/1609 meter autostart och belöningen även här 10.000 kronor.

I montéloppet blev det vinst fär Mikael Magnussons åttaåriga Cherie Kee tillsammans med Jennifer L.Oscarsson. Fräkke Frederik-dottern hamnade som tvåa i andraspår innan attacken sattes in på sista långsidan. Ledningen togs över in i slutsvänngen och sedan gled ekipaget undan till klar seger på 1.13,3/1609 meter autostart och erhöll 10.000 kronor.

Stort grattis!

Publicerad måndag 31 augusti 2020. info@halmstad.travsport.se