Fyra segrar på Jägersro

Vid tisdagens tävlingar på Jägersro blev det segrar för Ready Tonight, Maggie Cash, Ture L.A. och Kencia.


Det började med seger för Peter Untersteiners treårige Ready Tonight (e. Muscle Hill) som efter tre lopp alltjämt är obesegrad. Ekipaget övertog ledningen i utgången av första kurvan. I slutsvängen blev de utmanade men Ready Tonight sträckte på sig och tog alltså tredje raka segern på 1.15,6/2140 meter och förstapriset här 125.000 kronor.

Därefter blev det seger för Jerry Riordans femåriga Maggie Cash tillsammans med Stefan Persson som tog andra raka segern. Efter en lugn start hamnade ekipaget i tredje ytter. Attacken sattes in i sista sväng och greppet kopplades in på upploppet och Djali Boko-dottern gled undan till säker seger på 1.12,6/2140 meter autostart och belöningen 30.000 kronor.

Johan Untersteiners treårige debutant Ture L.A. (e. Maharajah) inledde karriären på bästa sätt med seger på 1.16,4/2140 meter och förstapriset 30.000 kronor. Från springspår togs ledningen tidigt och sedan hade ekipaget ett säkert grepp om händelserna och hade god marginal till sina konkurrenter över upploppet.

Sedan blev det karriärens första seger i sjätte starten för stallkamraten Kencia (e. Ken Warkentin). Det var andra starten för året för det fyraåriga stoet som tidigt tog hand om ledningen och höll sedan undan tillsammans med Johan Untersteiner på nya rekordet 1.16,7/2140 meter och förstapriset 30.000 kronor.

Ytterligare en körsvensseger blev det också för Stefan Persson som triumferade med Gravity Pace.

Stort grattis!

Publicerad onsdag 5 augusti 2020. info@halmstad.travsport.se