2 mars - STL lördag

Lördagens STL trav i Halmstad bjöd på 12 lopp och möjligheten att tjäna storkovan på V75.


 

Loppen

{{title}}

{{description}}

 

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

Inledande loppet var ett montélopp över 2140 meter med autostart. Det slutade med en spännande spurtstrid, där Idoanythingforlove med Tova Bengtsson i sadeln var först över mållinjen.

Lopp 2

I lopp 2 ledde Betting Pacer med Carl Johan Jepson i sulkyn från start till mål och segrade på ett imponerande sätt. Björn Goop tränar.

Lopp 3

Lopp 3 var ett stolopp över 2140 meter. Där ledde Opulence från start till mål. I sulkyn satt Magnus A Djuse och Ulf Stenströmer tränar fyraåringen.

Lopp 4

Lopp 4 ingick i B-tränarserien och gick över 1640 meter med autostart. Där tog Kontiki Evolution med Victor Rosleff vid tömmarna hand om ledningen och där stannade ekipaget loppet ut. Kajsa Lotta Törngren är både uppfödare, ägare och tränare till den sjuårige segerherren.

Lopp 5

Lopp 5 var ett försök i Silverdivisionen och det slutade med hemmaseger. Winner Brodde ledde större delen av loppet och vann efter ett spännande upplopp. Johan Untersteiner satt i sulkyn, när femårshingsten tog sin 13:e seger.

Lopp 6

I lopp 6 var det dags för ny hemmaseger. Ledaren galopperade och i stället blev det Cassius Clay D.E. som tog hem segern . Stefan Persson körde och Linda Persson sköter träningen. Sexårsvalacken har startat 18 gånger och tagit 12 segrar - ett imponerande facit.

Lopp 7

I lopp 7 galopperade favoriterna. Four Guys Dream tog hand om ledningen och var först över mållinjen. Håkan K Persson sköter träningen, så här tog hemmalaget ytterligare en seger. André Eklundh höll i tömmarna.

Lopp 8

I lopp 8 ledde Xia Lloyd från start till mål och tog hem segern i försöket till Diamantstoet. Adrian Kolgjini tränar fyraårsstoet, som nu tog sin fjärde seger.

Lopp 9

Lopp 9, som var ett Klass II försök, bjöd på en spännande spurtstrid, där Jerry Riordantränade Mister Twister var först över mållinjen. Wilma Karlsson satt i sulkyn.

Lopp 10

I lopp 10, som var ett försök i Bronsdivisionen, ledde Mellby Indigo hela vägen och höll undan till seger även om uppvaktningen blev närgången över upploppet. Robert Bergh satt i sulkyn.

Lopp 11

Lopp 11 slutade i en spännande tvåhästarskamp mellan Call Me Gleipner och Utah Southwind, där den sistnämnde med Magnus A Djuse vid tömmarna var först över mållinjen.

Lopp 12

Dagens sista segrare blev Parameter, som kördes av Victor Rosleff. Victor tog därmed sin andra dagsseger. Ola Karlsson äger och tränar den fyraårige Uncle Lassesonen, som nu tog sin femte seger på 14 starter.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708-620272

Publicerad tisdag 5 mars 2024. info@halmstad.travsport.se