17 mars - Breddtrav

Söndagens lunchtrav i Halmstad innehöll nio lopp och kördes i strålande solsken.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

I första loppet segrade Medulla Oblongata efter fin spurt ute i banan. Andreas Odell höll i tömmarna och han är både uppfödare, ägare och tränare till fyraårsstoet, som segrade i sin debut.

Lopp 2

Lopp 2 gick över 2140 meter med autostart. Där ledde Tera från start till mål och vann säkert. Sexårsstoet ägs och tränas av Kim Hagström och Max Karlsson satt i sulkyn.

Lopp 3

I lopp 3 svarade Prince Ixi för en imponerande insats, åttaårsvalacken tom hem en säker seger efter vass spurt ute i banan. Anders Schillström är både uppfödare, ägare, tränare och körsven till segerherren.

Lopp 4

I lopp 4 ledde Din Lymmel med Peter U Andersson i sulkyn från start till mål även om favoriten Courages uppvaktning blev närgången över upploppet. Peter Andersson är både uppfödare, ägare, tränare och körsven till tolvårsvalacken, som nu tog sin femte seger på 62 starter.

Lopp 5

I femte loppet blev det seger till Canali och Christian Fiore, som vann knappt före Dali Pagadi. Canali har startat 46 gånger och varit först över mållinjen vid 20 tillfällen.

Lopp 6

I lopp 6 kopplade Eight greppet på upploppet och tog hem segern., som var den första i travkarriären och kom i 15:e starten. Peter Grundmann satt i sulkyn och Veikko Haapakangas tränar.

Lopp 7

Lopp 7 var ett montélopp över 2140 meter med voltstart. Där visade Rosie The Riveter att styrkan är hennes främsta vapen. Efter en finfin spurt tog sjuårsstoet hem spelet. Jessica .Pilenberg satt i sadeln och Solbritt Åkerblom sköter träningen.

Lopp 8

Åttonde loppet slutade med favoritseger, när Dencos Miss Caruso ledde från start till mål. I sulkyn satt Veikko Haapakangas, som därmed tog sin andra dagsseger till stallet. Fyraårsstoet har startat 18 gånger och det här var första segern.

Lopp 9

Avslutande loppet slutade med en tvåhästarkamp mellan Kung Bertil och State Trooper, där den sistnämnde vart först över mållinje. Camilla Jonasson tränar och Daniel Selin satt i sulkyn.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708-620272

Publicerad måndag 18 mars 2024. info@halmstad.travsport.se