11 mars - Måndagstrav

Måndagens kvällstrav i Halmstad innehöll 10 lopp.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

Första loppet gick över 2140 meter med voltstart. Där tog favoriten Langli med Adrian Kolgjini i sulkyn hand om ledningen efter 500 meter och där stannade ekipaget loppet ut även om uppvaktningen blev närgången över upploppet. Starten var treårshingstens debut på tävlingsovalen och den slutade alltså på bästa sätt.

Lopp 2

Lopp 2 var för ston och gick över 2140 meter med voltstart. Det slutade i en tvåhästarkamp mellan Day By Day Face och Govan Lee, där den sistnämnde med Christian Cracchiolo vid tömmarna var först över mållinjen. Ronny Palm tränar fyraårsstoet, som nu tog sin första seger, vilken kom i sjätte starten.

Lopp 3

I lopp 3 skrällde det till rejält. By Credit Hanover hoppade i ledningen och då blev det fritt fram för Silpinge Scarlet, som med Stefan Persson i sulkyn var först över mållinjen till 48 gånger satsade slanrar. Sexårsstoet har startat 30 gånger och det här var första segern. Bengt Håkansson är både uppfödare, ägare och tränare.

Lopp 4

Lopp 4 var ett stolopp över 2140 meter med autostart och inledde V64:an. Där segrade Only Angelica O.C. till 16 gånger insatsen efter en fin spurt över upploppet. Christian Cracchiolo satt i sulkyn och Ronny Palm tränar och det var andra gången för kvällen, som det samarbetet bar frukt.

Lopp 5

Lopp 5 ingick i Travshops Amatörserie. Där svarade Bicc´s Avalon för en imponerande prestation, när åttaårsvalacken var först över mållinjen efter en finfin spurt. Iina Aho satt i sulkyn och Conny Olofsson är både uppfödare, ägare och tränare.

Lopp 6

I lopp 6 tog Wanderlust Pellini med Per Nordström i vagnen hand om ledningen och där stannade ekipaget loppet ut även om Dart Kronos blev närgången över upploppet.

Lopp 7

Lopp 7 var ett långlopp över 2640 meter och där ledde favoriten I Am Timmie från start till mål och vann säkert. Ken Ecce höll i tömmarna och Tomas Malmqvist tränar femårshingsten, som tagit 8 segrar på 25 starter.

Lopp 8

Lopp 8 ingick i Svensk Travsports Unghästserie och var för fyraåriga ston. Där satt favoriten Vivienne Tif med Jennifer L Oscarsson i sulkyn tidigt i ledningen och ekipaget höll sedan undan till säker seger. Magnus Dahlén tränar segerstoet.

Lopp 9

I lopp 9 ledde Kron Vici Star med Johan Untersteiner i sulkyn från start till mål och tog en säker seger. Den sexårige Going Kronossonen har startat 38 gånger och segrat vid 11 tillfällen.

Lopp 10

I avslutande loppet tog favoriten Koriander Sisu hand om ledningen efter 500 meter och höll sedan undan till sin tredje seger på sju starter. André Eklundh tränar och kör fyraårsvalacken.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708 620272

Publicerad tisdag 12 mars 2024. info@halmstad.travsport.se