6 juli - GuldSprintern STL-lördag

Lördagstravet i Halmstad innehöll 13 lopp med GuldSprintern som dagens höjdpunkt.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

Inledande loppet var ett montélopp över 2140 meter med autostart. Det slutade i ett spännande upplopp, där Staro Quantas satte nosen först över mållinjen. Jonathan Carre satt i sadeln och Christoffer Eriksson tränar.

Lopp 2

Lopp 2 var för treåriga travare över 2140 meter med autostart. Där ledde Dark Photon Face med Adrian Kolgjini i sulkyn från start till mål och tog en komfortabel seger.

Lopp 3

Säker seger blev det även i lopp 3 när Koup Droit T.F. med Carl Johan Jepson vid tömmarna tog sin tredje seger på 11 starter. Angelica Jonsson tränar fyraårsvalacken.

Lopp 4

I lopp 4 svarade Big Little Man för en fin prestation, då fyraårsvalacken trots resa i dödens segrade efter en vass speed över upploppet. Erik Adielsson satt i sulkyn och Svend Dyhrberg tränar.

Lopp 5

Lopp 5 inledde V75 och var ett försök i Klass 2 och gick över 2140 meter med voltstart. Här blev det bejublad hemmaseger när Celerity Broline triumferade med Stefan Persson i sulkyn. Magnus R Johansson sköter träningen med den äran.

Lopp 6

Lopp 6 var ett försök i Bronsdivisionen. Även här blev det hemmaseger efter spännande spurtstrid. Först över mållinjen var Denco´s Galliano med Johan Untersteiner vid tömmarna.

Lopp 7

Lopp 7 var Guldsprintern och dagens höjdpunkt med 300 000 kronor till segeraren. Här fortsatte Johan Untersteiner segerdansen; nu genom att leda från start till mål med Get A Wish.

Lopp 8

Lopp 8 var finalen för lärlingar i Wången Cup. Där segrade Humanity Pellini med Simon Helm vid tömmarna. Christoffer Eriksson sköter träningen.

Lopp 9

Lopp 9 dominerades av Enjoy The Moment och Per Nordström, som tog en säker seger i långloppet .Femårsvalacken har startat 16 gånger och tagit sex segrar.

Lopp 10

I lopp 10 vräkte regnet ner och den som lyckades ta sig först i mål i det vattenbadet var Carroty med Per Lennartsson i sulkyn. Christoffer Eriksson tog därmed sin tredje tränarseger för dagen.

Lopp 11

Lopp 11 var ett försök i Silverdivisionen. Där ledde Mulberry med Carl Johan Jepson i sulkyn från start till mål. Segern var Carl Johan Jepsons andra för dagen.

Lopp 12

I lopp 12 ledde Eketorpets Uno från start till mål och vann på ett imponerande sätt. Peter Untersteiner höll i tömmarna och Johan Untersteiner tränar treårsvalacken, som nu tog sin första seger.

Lopp 13

Avslutande loppet blev en kassaskåpssäker seger för Brightly och Conrad Lugauer. Fyraårsstoet har startat fyraa gånger och segrat vid två tillfällen.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708 620272

Publicerad torsdag 11 juli 2024. info@halmstad.travsport.se