1 april - Yngve Larssons Memorial

Måndagens familjedag gick i Halmstad Travskolas anda med massor av familjeaktiviteter och 10 lopp på programmet där Yngve Larssons Memorial var huvudnummer.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

I dagens första lopp dominerade favoriten Bonu Credit från start till mål och vann lätt. I sulkyn satt Ken Ecce och Jean Pierre Khayat tränar fyraårshingsten.

Lopp 2

Lopp 2 var för treåriga travare. Där tog Valnes Phenix hand om segern efter en fin upploppsspeed. Erwin Bot kör och tränar segerherren.

Lopp 3

Lopp 3 var ett montélopp över 1640 meter med autostart. Det slutade med en spännande slutstrid, där Loveley Lasse med Iina Aho i sadeln var först över mållinje. Conrad Lugauer tränar.

Lopp 4

Lopp 4 slutade i en finfin spurt ute i banan över upploppet av So Far Away Ås till seger. Hanna Lähdekorpi satt i sulkyn och sköter också träningen av sexårsvalacken.

Lopp 5

Lopp 5 gick över 2140 meter med voltstart. Där visade sig Stensjös Pierh totalt överlägsen och tog en kassaskåpssäker seger. I sulkyn satt Johan Untersteiner, som också sköter träningen.

Lopp 6

Lopp 6 ingick i B-tränarserien. Där var det dags för en ny seger i sulkyn för Hanna Lähdekorpi. Nu segrade hon med Steady Victory, som vunnit åtta gånger på 29 starter.
 

Lopp 7

Lopp 7 var Yngve Larssons Memorial med 100 000 kronor till segraren. Där visade sig Night Brodde totalt överlägsen och tog hem segern på ett imponerande sätt. Conrad Lugauer kör och tränar nioårshingsten, som nu tog sin 20:e seger.

Lopp 8

I lopp 8 var det dags för en ny överlägsen triumf. Nu var det Boreas med Gustav Johansson i sulkyn, som tog hem en säker seger på ett imponerande sätt.

Lopp 9

Lopp 9 slutade i en spännande upploppsduell, där Global Commission med Jörgen Sjunnesson i sulkyn var först över mållinjen. Sexårsvalacken ägs och tränas av Claudia Eilenberger.

Lopp 10

I dagens avslutande lopp var det Emirre, som efter en vass upploppsstrid var först över mållinjen. I sulkyn satt Stefan Persson och Thomas Petersson sköter träningen.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708-620272

Publicerad tisdag 2 april 2024. info@halmstad.travsport.se