4 september - Breddtrav

Måndagens travtävlingar innehöll 10 lopp och inleddes med ett Juniorchanslopp över 1640 meter med autostart.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1 - Havbergs Photo.jpg

Där fick Alex Persson lucka från vinnarhålet med Havbergs Photo i sista sväng och ekipaget tog ssedan en säker seger. Sören Bertilsson är både uppfödare, ägare och tränare till sjuårsvalacken.

Lopp 2

2 - See You Mcallan.jpg

Lopp 2 var ett montélopp över 2140 meter med autostart. Där visade sig See You Mcallan med Jennifer L Oscarsson i sadeln totalt överläsen och tog en säker seger. Bengt-Olle Möller är både uppfödare, ägare och tränare till femårsvalacken, som nu tog sin tredje seger.

Lopp 3

3 - Gone.jpg

I lopp 3 låg Gone med Roger Allercrantz i sulkyn i vinnarhålet och när luckan kom tog ekipaget en kassaskåpssäker seger. Femårsstoet har startat 29 gånger och det här var andra segern

Lopp 4

4 - Coktail Cake.jpg

Lopp 4 slutade med en tvåhästarskamp mellan ledande Coktail Cake och utmanande Amazone O.C. där den förstnämnde med Sofia Bjärgesrad i sulkyn höll undan till seger. Hanna Lähdekorpi sköter träningen.

Lopp 5

5 - Jolie Danseur.jpg

I femte loppet tog Jolie Danseur sitt livs första seger och den kom i 69:e starten. Clas Jonsson höll i tömmarna och Ulla Lilja är både uppfödare och tränare till åttaårsstoet.

Lopp 6

6 - Maquavit E.jpg

Sjätte loppet slutade i en spännande tvåhästarsduell mellan Zinfandel och Maquavit E. där den sistnämnde med Peter Arnqvist i sulkyn var först över mållinjen. Per Nordström sköter träningen.
 
Lopp 7

7 - Full Of Muscles.jpg

I sjunde loppet kom Full Of Muscles med en riktig spurtraket långt ut i banan över upploppet och vann säkert. Stig-Christer Westrum höll i tömmarna och Per Henriksen tränar femårsvalacken.

Lopp 8

8 - Mirchi Star.jpg

I lopp 8 tog Mirchi Star med Patrik Nygren i sulkyn hand om ledningen i starten och där stannade ekipaget loppet ut till en säker seger. Marcus Lindgren tränar den treårige Raja Mirchisonen.

Lopp 9

9 - By Credit Hanover.jpg

I nionde loppet tog By Credit Hanover sin första seger, vilken kom i fjärde starten. Femårsstoet kördes av David Grundmann och tränas av Jean Pierre Khayat.

Lopp 10

10 - Mirtamissions.jpg

Avslutande loppet slutade med seger för Mirtamissions och Bernardo Grasso som efter en vass speed över upploppet var först över mållinjen. Riccardo Bianchi tränar fyraårsstoet.
 
Text o foto Lars B Persson foto tel 0708 620272

Publicerad tisdag 5 september 2023. info@halmstad.travsport.se