12 oktober - Lunchtrav

Torsdagens lunchtrav innehöll åtta lopp. Inledande loppet gick över 2140 meter med autostart.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

Startsnabbe Waco Sixx tog hand om ledningen tidigt i loppet och höll sedan undan till segern även om uppvaktningen blev närgången över upploppet. Victor Rosleff höll i tömmarna och Jennifer E Wiman tränar fyraårshingsten.

Lopp 2

Lopp 2 var för treåriga travare. Där tog favoriten Unique Wine med Johan Untersteiner i vagnen hand om ledningen i starten och där stannade ekipaget loppet ut även om Remember Me D.E. försökte utmana över upploppet. Segern var treårsvalackens andra raka.

Lopp 3

I lopp 3 svarade Real Scotch för en imponerande slutspurt långt ute i banan och vann enkelt. I sulkyn satt Johan Untersteiner, när Readly Expressonen tog sin 12:e seger på 22 starter.

Lopp 4

Lopp 4 var för ston och gick över 2140 meter. Här kom Tidore Degato med en vass speed över upploppet och tog en säker seger. I sulkyn satt Tyler Mifsud och Joakim Lövgren sköter träningen.

Lopp 5

I lopp 5 vikarierade Adrian Kolgjini med den äran i sulkyn bakom Lars I Nilssontränade Jewellery Smart och såg till att fyraårsstoet tog sin andra raka seger.

Lopp 6

I lopp 6 ledde Mcllroy med Thomas Uhrberg i sulkyn från start till mål och vann säkert även om Chicolina försökte utmana över upploppet. Segern var Readly Expressonens första och kom i andra starten.
 

Lopp 7

I lopp 7 svarade Timotejs Mona för en imponerande speed över upploppet, när treårsstoet tog sin första seger, vilken kom i nionde starten. I vagnen satt Gustav Johansson och Eric Martinsson tränar Maharajahdottern.

Lopp 8

I lopp var det dags för ny seger till Gustav Johansson och även här hette tränaren Eric Martinsson - ett framgångsrikt samarbete alltså. Den här gången hette hästen Eternal Queen och segern var fyraårsstoets första och kom i 12:e starten.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708 620272

Publicerad fredag 13 oktober 2023. info@halmstad.travsport.se