8 maj - Måndagstrav Tjejkväll

Tjejkväll på Halmstadtravet brukar betyda finfin stämning och fullsatt i restaurangen och måndagens tävlingar var inget undantag från den regeln.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1 - JS Camaro.jpg

Inledande loppet ingick i Juniorchansen och saknade alltså spel. Där ledde Gustav Norin från start till mål med Håkan K Perssontränade J.S.Camaro och ekipaget tog en säker seger. Femårsvalacken har startat 10 gånger och det här var första triumfen.

Lopp 2

2 - Joyo.jpg

Lopp två var ett långlopp över 2640 meter. Det fick ett dramatiskt slut då två hästar galopperade på upploppet, vilket öppnade upp för Joyo, som med Svend Dyhrberg i sulkyn var först över mållinjen.

Lopp 3

3 - Global Delayed.jpg

Lopp 3 ingick i amatörserien och gick över 2140 meter med autostart. Där ledde Global Delayed med Peter Arnqvist i vagnen större delen av loppet och vann säkert. Johan Untersteiner tränar fyraårsvalacken, som nu tog sin fjärde seger på 10 starter.

Lopp 4

4 - Dancing Days.jpg

Lopp 4 ingick i B-tränaserien och gick över sprinterdistansen 1640 meter med voltstart. Där ledde Dancing Days från start till mål. Tuppen försökte utmana över upploppet men nådde inte fram. I sulkyn satt Stefan Persson och Stephanie J Werder tränar det segrande fyraårsstoet.

Lopp 5

5 - Tearsinheaven.jpg

Lopp 5 var uttagningslopp till Summer Meeting Oslo. Där ledde Tearsinheaven från start till mål med Johan Untersteiner vid tömmarna. Femårsvalacken har startat 18 gånger och vunnit vid fem tillfällen och nu blir det alltså final på Bjerke den 11:e juni.

Lopp 6

6 - Organzza.jpg

Lopp 6 var sprinterlopp över 1640 meter med autostart. Det slutade med en spännande tvåhästarsduell mellan Garden Leave och Organzza, där den sistnämnde med Christoffer Eriksson i sulkyn var först över mållinjen.

Lopp 7

7 - Thats So Spicy.jpg

I lopp 7 tog That´s So Spicy med Hanna Lähdekorpi i sulkyn hand om ledningen efter 500 meter och där stannade ekipaget loppet ut till säker seger i travdebuten.

Lopp 8

8 - Monrose Wine.jpg

Lopp 8 slutade med en tvåhästarkamp mellan Global Election och Monrose Wine, där den sistnämnde med Peter Untersteiner i sulkyn var först över mållinjen.

Lopp 9

9 - Sahara Silvio.jpg

Spännande slutstrid blev det även i avslutande loppet, där tre hästar gjorde upp om segern. Vinnare i den kampen blev Sahara Silvio, som med sin seger såg till att tränaren och körsvennen Christoffer Eriksson fick sin andra kvällsseger.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708-620272

Publicerad tisdag 9 maj 2023. info@halmstad.travsport.se