13 maj - Breddtrav

Lördagens förmiddagstrav innehöll 9 lopp samt Bakluckeloppis på travets parkeringsplats och allt skedde under en strålande vårsol.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1 - Eddie Shadow.jpg

Inledande loppet var ett monte´lopp över 2140 meter med voltstart. Jonathan Carre radar segrar i sadeln och nu tog han en ny vinst; den här gången med Per-Emil Henrikssontränade Eddie Shadow efter ett fint upplägg.

Lopp 2

2 - My Back Pages.jpg

I lopp 2 triumferade My Back Pages efter en vass speed över upploppet. I sulkyn satt Håkan B Johansson och Jerry Riordan tränar treårsstoet, som nu tog sin första seger, vilken kom i tredje starten.

Lopp 3

3 - Erik Youknow.jpg

I lopp 3 blev det ny seger för Håkan B Johansson; nu bakom Erik Youknow, som tog ledningen efter 500 meter och ryckte undan till säker seger över upploppet. Håkan P Svensson är både uppfödare, ägare och tränare till sjuårsvalacken.

Lopp 4

4 - Camelot As.jpg

Lopp 4 slutade med en spännande kamp mellan ledande Hilding Tif och Camelot As, där den sistnämnde med Patrik Nygren i sulkyn var först över mållinjen. Marcus Lindgren tränar femårshingsten, som nu tog sin femte seger.

Lopp 5

5 - Ill Follow Thesun.jpg

I lopp 5 avslutade favoriten I´ll Follow Thesun sista halvvarvet på bästa sätt och tog en säker seger. I sulkyn satt körsvennen och tränaren Preben Sövik, som styrde femårsstoet till hennes fjärde seger.

Lopp 6

6 - Hector Greenwood.jpg

I lopp 6 svarade Hector Greenwood med Daniel Selin i sulkyn för en fin insats, då nioårsvalacken trots tuff öppning höll undan till säker seger. Ingrid Bengtsson sköter träningen.

Lopp 7

7 - Holy Guacamole.jpg

I lopp 7 triumferade Holy Guacamole efter en finfin spurt över upploppet. Segern var fyraårsstoets första och kom i nionde starten. Bernardo Grasso höll i tömmarna och Jörgen Lorentzen tränar.

Lopp 8

8 - Yonnali.jpg

Lopp 8 slutade dramatiskt. G.R.Tictac var på väg mot segern men galopperade och i stället blev det ledande Yonnali som var först i mål. Christian Cracchiolo satt i sulkyn och Amanda Höynä äger och tränar fyraårsstoet, som nu tog sin första seger.

Lopp 9

9 - Cesaron.jpg

Avslutande loppet slutade med seger för Cesaron, Femårsvalacken ägs, körs och tränas av Patricia Rosén, som gjorde en elegant segergest och gav till ett glädjerop vid målgången.

Text o foto Lars B Persson tel 0708 620272

Publicerad fredag 19 maj 2023. info@halmstad.travsport.se