8 juli - STL-lördag

Dags för andra SprinterMästarmötesdagen med många två- och fyrbenta stjärnor på arenan. En generös sol förgyllde tillställningen ytterligare. Trav när det är som bäst alltså!!


Lopp 1

1 - Country Sound.jpg

I inledande loppet ledde Country Sound med Anna Erixon i sadeln från start till mål och vann säkert. Anders Hultgren sköter träningen.

Lopp 2

2 - Empire As.jpg

I lopp 2 svarade Empire As för en stark sistasväng och ett vasst upplopp, vilket ledde till seger. Mika Forss höll i tömmarna och Alessandro Gocciadoro tränar treårshingsten.

Lopp 3

3 - Luca Barosso.jpg

Lopp 3 slutade med en spännande tvåhästarskamp mellan Pharagraf och Luca Barosso, där den sistnämnde med Johan Untersteiner i sulkyn tog hem spelet.

Lopp 4

4 - Olga Utca.jpg

I lopp 4 blev det en ny stenhård slutstrid; nu mellan Ivanka Amok och Olga Utca, där Olga med Gustav Johansson i sulkyn var först över mållinjen.

Lopp 5

5 - Larry Wood.jpg

I lopp 5 svarade Larry Wood för en stark insats, då femårshingsten ledde från start till mål. I sulkyn satt Joakim Lövgren, som både tränar och kör Maharajahsonen.

Lopp 6

6 - Dubbio Amletico.jpg

I lopp 6 dök Dubbio Amletico upp som gubben i lådan på upploppet och tog hem segern. En fin prestation av både hästen och kusken Örjan Kihlström.

Lopp 7

7 - Draupner.jpg

I lopp 7 attackerade Draupner i sista sväng och tog hem en säker seger. Jesper Ryberg höll i tömmarna.

Lopp 8

8 - Budets Olof.jpg

I lopp 8 ledde Budets Olof från start till mål. I sulkyn satt William Ekberg medan Viktoria Berntsson tränar fyraårsvalacken, som nu tog sin tredje seger.

Lopp 9

9 - Tuppen.jpg

I lopp 9 ledde Tuppen hela vägen och tog en imponerande seger. Johan Untersteiner körde och Peter Arnqvist tränar segerherren, som startat 10 gånger och tagit imponerande sju segrar.

Lopp 10

10 - Destiny Effe.jpg

En av dagens främsta prestationer svarade Hell Bent For Am för, då sexårshingsten segrade i GuldSprintern på nytt banrekord efter att ha lett hela vägen. Erik Adielsson satt i sulkyn och Sabine Kagebrant sköter träningen.

Lopp 11

11 - Kapten Brodde.jpg

Målstriderna var både många och rafflande under tävlingsdagen och lopp 11 var inget undantag. Segrare i den här spurtkampen blev Kapten Brodde med Magnus A Djuse i vagnen. Timo Nurmos tränar.

Lopp 12

12 - Stens Rebell.jpg

I lopp 12 ledde Stens Rebell hela vägen och tog en kassaskåpssäker seger. I sulkyn satt Johan Untersteiner, som därmed tog sin tredje dagsseger.

Lopp 13

13 - Nilla Lane.jpg

Och Johan Untersteiner fortsatte segerdansen i dagens och SpriterMästarmötets sista lopp. Nu triumferade han med Nilla Lane, som på fyra starter tagit tre segrar.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708-620272

Publicerad tisdag 11 juli 2023. info@halmstad.travsport.se