28 januari - STL-lördag

V75-cirkusen var tillbaka i Halmstad och "hemmalaget" ställde upp med ett starkt gäng vid lördagens travfest.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1 - Tuppen.jpg

Inledande loppet gick över 2140 meter med voltstart. Där bjöd Johan Untersteiner Tuppen på ett snällt lopp, vilket ledde till att femårsvalacken tog sin tredje raka seger på ett övertygande sätt.

Lopp 2

2 - Mulberry.jpg

I lopp 2 ledde favoriten Arturo Beech länge, men på upploppet kom Mulberry med Henrik Thomsen i sulkyn med en vass spurt ute i banan och vann säkert.

Lopp 3

3 - Demone D'Asti.jpg

Lopp 3 var ett sprinterlopp över 1640 meter med autostart. Full fart från början alltså. Det slutade med en spurtstrid mellan Noble A.F. och Demone D´asti, där den sistnämnde med Magnus A Djuse vid tömmarna var först över mållinjen. Magnus Dahlén sköter träningen.

Lopp 4

4 - Ekas Zalming.jpg

I lopp 4 svarade Ekas Zalming för en fin insats, då sexårsvalacken ledde från start till mål. I sulkyn satt Håkan E Johansson.

Lopp 5

5 - Con Crowe.jpg

I lopp fem var det dags för V75. Där svarade Con Crowe för en finfin insats, då femårsvalacken med Stefan Persson i sulkyn tog sin femte raka segern på ett säkert sätt.

Lopp 6

6 - Frankie Godiva.jpg

I lopp 6 (V75-2) Segrade Frankie Godiva efter en vass spurt. I sulkyn satt Markus Waldmuller och Conrad Lugauer tränar femårsvalacken, som nu tog sin sjunde seger på nio starter.

Lopp 7

7 - Chapuy.jpg

Lopp 7 var ett försök i Gulddivisionen. Där blev det en säker seger för favoriten Chapuy, som med Carl Philip Lindblom i sulkyn tog sin 18:e seger. Åke Lindblom tränar.

Lopp 8

8 - Wish Me Magic.jpg

I lopp 8 var det dags för en ny Stefan Perssontriumf. Den här gången segrade han med Hanna Lähdekorpitränade Wish Me Magic, som tog en säker seger som favorit.

Lopp 9

9 - Muscle Lane.jpg

Lopp 9 var ett försök i Bronsdivisionen. Där ledde Muscle Lane med Anders Svanstedt i sulkyn från start till mål. Fighter Simoni försökte utmana på upploppet men nådde inte fram.

Lopp 10

10 - Love No Pain.jpg

Lopp 10 var ett försök till Diamantstoet. Där segrade Love No Pain efter en vass speed över upploppet. Carl Johan Jepson höll i tömmarna och Tomas Malmqvist tränar fuxstoet, som nu tog sin 14:e seger.

Lopp 11

11 - Unique Creation.jpg

Lopp 11 var ett försök i Silverdivisionen. Dety slutade med en spännande trehästarsslag, där Unique Creation med Johan Untersteiner i sulkyn var först över mållinjen. Segern var sjuårsvalackens tredje raka.

Lopp 12

12 - Eleonora SH.jpg

I avslutande loppet fullbordade Johan Untersteiner sin trippelseger. Nu var han först över mållinjen med Eleonora S.H. efter en tuff spurtstrid med Talija.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708-620272

Publicerad måndag 30 januari 2023. info@halmstad.travsport.se