17 februari - fredagstrav

Fredagens trav i Halmstad innehöll 10 lopp. Västkusten bjöd på kraftiga vind- och väderförhållanden och inne i restaurangen underhöll Thomas Petersson publiken mellan loppen.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1 - Village Party.jpg

Inledande loppet gick över 2140 meter med voltstart. Det slutade med favoritseger av Village Party, som tog en kassaskåpssäker seger. Johan Untersteiner satt i sulkyn.

Lopp 2

2 - Tuppen.jpg

I lopp 2 var det dags för en ny seger till Johan Untersteiner. Nu styrde han femårsvalacken Tuppen till fjärde raka segern, som togs på ett imponerande sätt.

Lopp 3

3 - Italy Mearas.jpg

Tredje loppet slutade i en tvåhästarsstrid mellan Valeraine och Italy Mearas, där den sistnämnde med Rick Ebbinge i vagnen var först över mållinjen.

Lopp 4

4 - Father.jpg

I lopp 4 ledde Father från start till mål och tog en säker seger. Hanna Lähdekorpi tränar och kör den femårige segerherren.

Lopp 5

5 - Random Tile.jpg

Lopp fem var för ston och gick över 1640 meter med autostart. Där tog Random Tile med Kim Eriksson vid tömmarna hand om ledningen i starten och där stannade ekipaget loppet ut. Lars I Nilsson sköter träningen av den fyraåriga Propulsiondottern.

Lopp 6

6 - Lawrence Boko.jpg

Lopp 6 var ett långlopp över 2640 meter. Där ledde Turi Follo länge men över upploppet kom favoriten Lawrence Boko med en finfin spurt och tog hem segern. I sulkyn satt tränaren och körsvennen Rick Ebbinge.

Lopp 7

7 - Manjula Fame.jpg

Lopp 7 var ett lärlingslopp över 1640 meter med autostart. Där kopplade Manjula Fame segergreppet vid ingången till upploppet och tog en säker vinst. Jonas M Oscarsson satt i sulkyn och Per-Emil Henriksson tränar det femåriga segerstoet.

Lopp 8

8 - Mamaneedshismoney.jpg

Lopp 8 var ett amatörlopp över 2140 meter. Mamaneedshismoney tog hand om ledningen efter ett varv och där stannade femårsvalacken loppet ut. Henrik Blomberg satt i sulkyn och Jin Oscarsson tränar.

Lopp 9

9 - Black In Black.jpg

Lopp 9 slutade med en tvåhästarsstrid mellan Excuse Me och Black In Black, där den sistnämnde med Christian Cracchiolo i sulkyn var först över mållinjen. Christian Fiore tränar sexårsstoet, som nu tog sin andra raka med Christian Cracchiolo i sulkyn.

Lopp 10

10 - David SH.jpg

Segrare i kvällens tionde och sista lopp var David S.H. som med Gustav Johansson i sulkyn tog en säker seger. Madelene Andersson sköter träningen.

Text och bild Lars B Persson 0708-620272

Publicerad måndag 20 februari 2023. info@halmstad.travsport.se