28 april - Lunchtävlingar med V65

Fredagens lunchtrav innehöll åtta lopp i strålande väder och avslutades med AfterWork i nyrenoverade VIP-rummet 3e våningen.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1 - Nilla Lane.jpg

Lopp 1 ingick i Svensk Travsports Unghästserie och var för treåriga travare. Där ledde Nilla Lane med Johan Unterstiener från star till mål och tog en säker seger.

Lopp 2

2 - GR Torso.jpg

Även lopp 2 var för treåringar och gick över 2140 meter. Också här var segerreceptet ledning från start till mål och säker seger. Nu var det G.R.Torso som med Christoffer Eriksson i vagnen svarade för den bravaden.

Lopp 3

3 - Digital House.jpg

I lopp 3 skrällde det till rejält, när Digital House segrade till inte mindre än 77 gånger satsade slantar. Sexårsfuxen har startat 46 gånger och det här var första triumfen. Jan L Klang äger, tränar och kör segraren.

Lopp 4

4 - Tui Southwind.jpg

Lopp 4 var ett stolopp över 2140 meter med voltstart. Där ledde favoriten King Witch länge, men över upploppet kom Tui Southwind med en vass speed och tog en säker seger. I sulkyn satt Peter Untersteiner och David Källgren tränar femårsstoet.

Lopp 5

5 - Italy Mearas.jpg

Lopp 5 var ett montélopp över 2140 meter. Där satt favoriten Italy Mearas tidigt i ledningen trots ett 12:e spår, och den femåriga Muscle Hilldottern höll sedan undan till säker seger. I sadeln satt suveräne montéryttaren Jonathan Calle. Rick Ebbinge tränar.

Lopp 6

6 - Remburs RD.jpg

Lopp 6 var ett långlopp över 2640 meter. Där triumferade Remburs R.D. efter en finfin spurt över upploppet. Svend Dyhrberg både kör och tränar sexårsvalacken, som nu tog sin tredje seger. Glada ägare uppvaktade ekipaget efter triumfen.

Lopp 7

7 - Con Padre.jpg

Lopp 7 var ett sprinterlopp över 1640 meter med autostart. Det slutade med en spännande spurtstrid där Con Padre med Hanna Lähdekorpi var först över mållinjen. Fyraårsvalacken har startat 15 gånger och varit först över mållinjen fyra gånger.

Lopp 8

8 - Mega Occagnes.jpg

I avslutande loppet var Mega Occagnes först över mållnjen. Stefan Persson satt i vagnen och brodern Håkan K Persson tränar den fyraårige Propulsionsonen, som nu tog sin andra seger på sju starter.
 
Text o foto Lars B Persson

Publicerad söndag 30 april 2023. info@halmstad.travsport.se