18 april - Lunchtävlingar

Tisdagens lunchtrav kördes i stålande vårväder och innehöll 8 lopp.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1 - Digital Crunch.jpg

I inledande loppet tog storfavoriten Con Crowe hand om ledningen men galopperade i sista sväng och då blev det i stället Hanna Lähdekorpitränade Digital Crunch som med Conrad Lugauer i sulkyn var först över mållinjen.

Lopp 2

2 - Mary Ann Lane.jpg

Lopp 2 var för ston och gick över 1640 meter med autostart. Där attackerade favoriten Mary Ann Lane i sista sväng och försvann över upploppet till säker seger. Johan Untersteiner satt i sulkyn när fyraårsstoet tog sin fjärde seger, vilken kom i 10:e starten.

Lopp 3

3 - Mister KOZ.jpg

I lopp 3 styrde Conrad Lugauer favoriten Mister K.O.Z. direkt till ledningen och där stannade ekipaget loppet ut till säker seger. Sexårshingsten har startat 14 gånger och vunnit sju; 50-procentig segerstatistik alltså.

Lopp 4

4 - Michel F Boko.jpg

I lopp 4 var segerreceptet på nytt ledning från start till mål. Nu var det favoriten Michel F.Boko, som med Rick Ebbinge vid tömmarna höll undan till seger över upploppet.

Lopp 5

5 - Janita Silvio.jpg

Lopp 5 var ett treåringslopp för ston över 2140 meter. Där ledde favoriten Farina länge men över upploppet kom Janita Silvio med en vass speed och tog en knapp men säker seger. I sulkyn satt Fredrik Persson.

Lopp 6

6 - Veyron Bros.jpg

Lopp 6 blev en tvåhästarskamp mellan favoriten Monique Baldwin och Veyron Bros, vilken slutade med seger för den sistnämnde. Johan Untersteiner tränar och kör den fyraårige Propulsionsonen.

Lopp 7

7 - Apassionata AF.jpg

Sjunde loppet vanns av Apassionata A.F., som fick luckan och triumferade efter en vass speed över upploppet. I sulkyn satt Thomas Uhrberg och Håkan K Persson sköter träningen av fyraårsstoet.

Lopp 8

8 - Momimhome.jpg

I avslutande loppet ledde Momimhome med Iivari Nurminen i sulkyn från start till mål och tog en säker seger. Anssi Nurminen sköter träningen och han tog därmed sin första tränarseger i Halmstad.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708 620272

Publicerad torsdag 20 april 2023. info@halmstad.travsport.se