3 oktober - Expressmåndag

Måndagskvällens lopp var sportsligt bra och spelmässigt intressanta, när Halmstadtravet arrangerade V86Xpress tävlingar saxat mot Gävle i V86 Superdays.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1 - RK Sunshine.jpg

Kvällens inledande lopp var för treåriga ston och gick över 2140 meter med voltstart. Där ledde R.K.Sunshine med Johnny Takter i sulkyn från start till mål och vann säkert. Helena Burman tränar treårsstoet, som alltså började travkarriären på bästa sätt; nämligen med seger i debuten.

Lopp 2

2 - Maestro Michel.jpg

Lopp 2 var ett sprinterlopp över 1640 meter med autostart. Där fick Maestro Michel med Sören Boel i vagnen ett bra lopp och ekipaget tog sedan en klar seger efter vass speed över upploppet. Eva Boel tränar femårsvalacken, som nu tog sin tredje seger på 18 starter.

Lopp 3

3 - Stensjös Farit.jpg

I lopp 3 tog Stensjös Farit med Stefan Persson i sulkyn hand om ledningen efter 500 meter och där stannade ekipaget loppet ut även om uppvaktningen från Moyenne blev närgången över upploppet. Johan Svensson tränar treårsvalacken, som både är uppföd och ägd av Erland Olsson.

Lopp 4

4 - Kaxig In.jpg

Lopp 4 var ett treåringslopp över 2140 meter med voltstart. Där segrade Kaxig In efter en spännande kamp med Amoa Bengt över upploppet. Johan Untersteiner satt i sulkyn, när Ready Cashsonen tog sin fjärde seger, vilken kom i sjätte starten.

Lopp 5

5 - Kron Vici Star.jpg

I lopp 5 var det dags för ny seger till Johan Untersteiner. Den här gången var han först i mål med Kron Vici Star, som nu tog sin sjätte seger på 18 starter.

Lopp 6

6 - Duchesse WF.jpg

Lopp 6 ingick i Svensk Travsports Unghästserie och var för fyraåriga ston. Där tog Duchesse W.F. hand om ledningen 1500 meter före mål och gick sedan undan fint över upploppet till säker seger. Fredrik Persson kör och tränar segerstoet.

Lopp 7

7 - Ultion Face.jpg

Lopp 7 var ett långlopp över 2640 meter. Det blev ett händelserikt lopp, där Ultion Face var först i mål efter en vass spurt. Adrian Kolgjini kör och tränar den sexårige Joke Facesonen.

Lopp 8

8 - King Only The One.jpg

Lopp 8 var ett uttagningslopp till Summer Meeting Fall. Det slutade med ett trehästarsslag, där King Only The One med Dwight Pieters var först i mål. Nu väntar finalen på Bjerke med 100.000 norska kronor till vinnaren. Maria Törnqvist tränar.

Lopp 9

9 - Inspiration.jpg

I lopp 9 tog favoriten Inspiration med Joakim Lövgren i sulkyn hand om ledningen efter 700 meter och sedan höll ekipaget undan till seger trots intensiv uppvaktning över upploppet.

Lopp 10

10 - Primadonna Tile.jpg

Sista loppet var ett försök till Diamantstoet med 110.000 kronor till segerekipaget. Där fick Primadonna Tile lucka i början av upploppet och tog en säker seger efter en blixtrande snabb spurt. I sulkyn satt Johan Untersteiner, som därmed tog sin tredje kvällsseger. Den femåriga Muscle Hilldottern har startat 14 gånger och tagit hem segern vid sju tillfällen.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708-620272

Publicerad tisdag 4 oktober 2022. info@halmstad.travsport.se